Full galopp, Sigge (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (17.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sigge (del 16)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2018-02-22
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789163898242
Full galopp, Sigge (e-bok)

Full galopp, Sigge (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-02-22

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Radarparet Lin Hallberg/Margareta Nordqvist är tillbaka med en ny bok om allas favoritshettis Sigge! Älskade böcker för alla häst- och ridintresserade barn!

För Elina är det bara Sigge, stallet och hästkompisarna som gäller. Det tråkiga är att mamma och pappa säger att det räcker med tre dagar i veckan i stallet. Hon måste sköta skolan också. Då hjälper det inte att Elina säger att hon ska bli ridlärare när hon blir stor. En dag får stallgänget veta något spännande; Sally ska vara med på shettisgaloppen och deltaga i den stora julshowen på Arenan. Alla stalltjejer vill vara den som rider Sally, men det är Mattis som är Sallys skötare ... Blir det orättvist eller rättvist?

Full galopp, Sigge ingår i "Sigge-serien" som handlar om ponnytjejen Elina och hennes kompisar. De håller till i det mysiga shettisstallet i Broby, som drivs av Ingela, världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett. Margareta Nordqvists bedårande bilder är i perfekt samklang med Lin Hallbergs säkra text.

Både Alla älskar Sigge, Kom igen Sigge och Det spökar Sigge har prisbelönats av Bokjuryn - Barnens egen topplista över årets bästa böcker. Böckerna har även lovordats av såväl kritiker som biblioteksanställda.

Pressröster om Sigge:

"Detta är en hästbok när det när som bäst." BTJ-häftet

"Vilka underbara böcker!" Norrtelje Tidning

"Tänk om alla barn finge leva i den varma miljö och med de kloka och empatiska vuxna som skildras i boken. För alla som älskar hästar är de lättlästa, rikt illustrerade och verklighetsnära böckerna om Sigge ett självklart val." BTJ-häfte nr 9, 2016
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lin Hallberg