Alla tre på förskolan. Pekbok (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Alla tre
Läsålder
0-3 år
Utgivningsdatum
2018-04-10
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Maria Nilsson Thore
ISBN
9789163899218
Alla tre på förskolan. Pekbok (e-bok)

Alla tre på förskolan. Pekbok E-bok

E-bok (Pdf),  Svenska, 2018-04-10
27
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Esters gosedjur har försvunnit nånstans på förskolan Ärtan. Kan du hjälpa till att leta? Maria Nilsson Thores härliga bilder och kluriga berättande gör det här till en interaktiv och mysig pekbok full av roliga detaljer för alla som vill utforska Alla tre-kompisarnas förskolemiljö.

Ester tre gosedjur Muskot, Muskot och Muskot är borta och hon får hjälp av kompisarna Idde och Valle att leta. Är gosedjuren i Esters tygkasse? Nä, men där finns en kloss som ska ligga i byggrummet. Kanske finns en Muskot där inne? Nej, I byggrummet finns bara en massa andra saker. Bland annat en tejprulle som ska ligga i ateljén ... På förskolan Ärtan finns så många saker att upptäcka, både ute och inne, och alla tre letar överallt för att hitta Esters gosedjur. Följ med och se vad du själv kan hitta bland alla klossar, bollar och kottar!

"Alla tre"-böckerna är en serie bilderböcker som utspelar sig i en vardagsmiljö som alla förskolebarn kan känna igen sig i. Alla tre på förskolan Ärtan: Pekbok är en interaktiv titta och hitta-bok i förskolemiljö med massor av roliga saker att upptäcka. Bokens är gjord i tålig kartong som passar bra för de minsta barnen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Nilsson Thore