Min egen barnkammarbok (inbunden)
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Serie
Barnkammarboken
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2018-04-20
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Stina Wirsén, Lisa Moroni, Matilda Ruta, Ida Ahlgren
Dimensioner
235 x 223 x 10 mm
Vikt
443 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163899461

Min egen barnkammarbok

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2018-04-20

Slutsåld

Min egen barnkammarbok handlar om barnet själv, och allt roligt som sagts och gjorts under de sex första levnadsåren. Och den är skriven av ingen mindre än föräldrarna själva! Här kan man enkelt bevara små och stora händelser. Såväl viktiga framsteg som roliga minnen, som annars riskerar att falla i glömska.

Min egen barnkammarbok är en minnesbok som ger familjen möjlighet att längre fram i livet än en gång få uppleva allt roligt som gjorts tillsammans. Barnen kommer att älska berättelserna om dem själva: Hur var det när jag föddes och hur såg det ut hemma hos oss? Vilka var mina favoritlekar och älsklingsgosedjur? Vilka var mina första ord? Vad hittade jag på för bus? Hur gick det till när jag började på förskolan och i skolan?

Här finns plats för både text och bilder, men också möjlighet att spara minnessaker och kort i den praktiska fickan på pärmens insida. Hela boken är rikt illustrerad av fyra fantastiska bildskapare; Stina Wirsén, Lisa Moroni, Matilda Ruta samt Ida Ahlgren.

Barnkammarböckerna är en serie antologier som rymmer det allra bästa som finns att läsa för små barn, från vaggan upp i förskoleåldern. I serien finns både stora och små böcker, fyllda av sånger, berättelser, dikter och sagor. Alla perfekta till dop och födelsedagar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »