Ninja Timmy och staden av is (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (44.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Ninja Timmy (del 5)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2018-10-01
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789163899522

Ninja Timmy och staden av is E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2018-10-01
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ett hisnande äventyr med fantastiska illustrationer av Hollywoodkändisen Henrik Tamm! De första fyra delarna i serien har hittills sålt i över 80.000 exemplar. En toppenfin och spännande kapitelbok att läsa högt eller läsa själv.

I förra delen sökte Ninja Timmy sin okände pappa, nu börjar jakten på hans försvunna mamma. Tillsammans med ninjavännerna Flores och Molly ger han sig av mot det isiga norr i sitt luftskepp. Men när de närmar sig Vitland, dit Timmys mamma sägs ha rest på ett upptäckaruppdrag, är ingenting som det ska. Isen smälter, vattnet är förgiftat, luften är fylld av stickande svart rök och av det tjusiga ispalatset Frisburg som de hört så mycket om finns det knappt någonting kvar. Det visar sig att den egoistiska affärsmannen Baron von Stump, som lyckats bli vald till president över allt och alla i Vitland, börjat borra efter olja, utan en tanke på vad det gör med miljön.

Trumpkritik och klimathot vävs samman till ett actionfyllt äventyr när Ninja Timmy och hans vänner inte bara måste hitta Timmys mamma, utan också rädda hela Vitland från von Stump och hans fruktansvärda planer.

Lockande högläsning och hisnande illustrationer gör detta till en perfekt höstbok för 6-9-åringarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Tamm