Lilla syster Kanin går alldeles vilse (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Lilla syster Kanin (del 1)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2018-02-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Eva Eriksson
ISBN
9789163899843

Lilla syster Kanin går alldeles vilse E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2018-02-01
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ulf Nilssons och Eva Erikssons klassiker Lilla syster Kanin hoppade rakt in i våra hjärtan och har sedan den första boken kom lästs och älskats av generationer barn. Det är charmiga, barnnära äventyr för de minsta med värme och lågmäld humor. Oförglömlig högläsning och bilderbokskonst för små barn!

Lilla syster Kanin vinkar hej då till storebror. Nu går hon ensam ut på äventyr! Hon skuttar och plumsar i alla små vattenpölar. Hon pluppar stenar i brunnen. Skönt att slippa en storebror som säger vad man får och inte får göra. Nu hjular hon fort, fort. Så fort att hon inte längre vet var hon är ... Hjälp! Hur ska hon nu hitta hem?

Då hör hon hur någon ropar hennes namn långt borta. Ja, det är storebror som kommer! De finns ytterligare fyra böcker om den charmiga, orädda och nyfikna lilla syster Kanin: Lilla syster Kanin eller berättelsen om Den Feta Näktergalen, Lilla syster Kanin blir jagad av en räv, Lilla syster Kanin badar i det stora havet och Lilla syster Kanin och alla hennes vänner.

Ulf Nilsson och Eva Eriksson är två av Sveriges främsta bilderboksskapare med ett långt och framgångsrikt samarbete. Läs även jubileumsboken "Hej igen!" där alla deras fantastiska bilderböcker finns samlade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna