Tebbes trubbel (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tebbe (del 1)
Antal sidor
345
Utgivningsdatum
2015-11-24
Förlag
Vulkan
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
602 g
SAB
Hc
ISBN
9789163900334
Tebbes trubbel (häftad)

Tebbes trubbel

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2015-11-24

Slutsåld

Jag förstår inte hur det kunde hända. Jag insåg ju faktiskt, när pulsen började lugna sig och hjärnan hinna ikapp kroppens instinktiva reaktioner, det absurda i att jag stod och slogs med min klasskompis Christoffer i mörkret och leran på Långholmen, en kväll när vi båda egentligen borde vara hemma och typ göra våra läxor, mind our own businesses så att säga. Men det hände i alla fall, och jag sprang därifrån. Sprang som jag aldrig sprungit förut, och jag har fortfarande inte slutat springa. Jag borde ha hållit mig till min lista, fokuserat helt på de mycket enkla saker jag hade att tänka på, för att undvika allt trubbel jag är i nu. Bli seriens bästa målvakt (redan på god väg) Säga förlåt till Zara för det där smset (eller nej, never mind) Strunta i vad Christoffer kallar mig (det är ändå inte sant, i alla fall inte helt) Sluta pervostirra på bibliotekskillen innan jag blir portad eller något (fast det är galet svårt att låta bli) Försöka lära mig en håruppsättning som inte gör håret frizzy (eventuellt omöjligt)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tebbes trubbel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket läsvärd!
    Lars, 15 augusti 2016

    Texten är en väl formulerad och insiktsfull skildring av en ung persons resa in i vuxenlivet. Berättelsen om att hitta och välja en väg i kärlek och vänskap och samtidigt hantera sin sårbarhet är mycket förtjänstfullt hanterad. Igenkänningsfaktorn är stor!

  2. Läs den!!
    Veronica Ehn, 25 januari 2016

    Romanen handlar om att bli vuxen och att man inte kommer undan konsekvenser samt att man nog i slutändan inte är så ensam som man tror. Trots att jag är 42 år, gillar jag denna bok skarpt,även om den är riktat till unga vuxna i 14-19 år och jag hoppas att det är fler än jag som får äran att lära känna Tebbe. En "feel-good"-roman som passar bra en regnig dag, under en filt med en kopp te.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Tebbes trubbel