En perfekt relation (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2016-04-22
Förlag
Ti Bonny Publishing
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
246 g
SAB
Hc
ISBN
9789163902536

En perfekt relation

(15 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-04-22

Slutsåld

Svenska Julia bor i Stockholm med sin pojkvän Jacob. Under en weekendresa till Paris inleder hon en passionerad relation med amerikansk-brasilianske Eric. Julia tror sig ha hittat balans mellan pojkvän och älskare då hon plötsligt får stora problem med bägge två. Vid Julias sida står bästa vännen Lisa, som med både humor och kärlek hjälper Julia att hitta tillbaka i tillvaron.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av En perfekt relation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas varmt!
  My Matilda Lundberg, 12 april 2016

  Fantastisk bok om kärlek, sex och vänskap. Charmiga karaktärer och vass humor. Jag älskar när man läser en bok som man verkligen inte vill lägga ifrån sig, En perfekt relation är en sådan. Kan varmt rekommendera!

 2. Bra vänskap och hett sex
  Lisa, 23 mars 2016

  Vad mer behövs?! En riktigt rolig och underhållande bok med mycket hett sex i som aldrig blir klyschigt. Toppen, läs den!

 3. Positiv debut
  HG, 22 mars 2016

  Till skillnad från en viss annan bok med mycket sex känns det som att författaren faktiskt vet vad hon skriver om. Jag tycker att sexskildringarna är heta och berättandet är rappt. Möjligen hade jag velat veta lite mer om vissa av karaktärerna, men på det hela taget var det här en väldigt positiv debut. Högsta betyg från mig.

 4. Underbart omoralisk
  Lotta Persson, 21 mars 2016

  Jag läste En perfekt relation efter rekommendation från en vännina som jobbar på en kulturredakiton. Hon hade fått ett ex från författaren och jag kan bara utbrista Wow! Jag rekommenderar den här boken varmt åt alla kvinnor som inte är lättgenerade. Den är provokativ, sexig och väldigt rolig. Jag ser fram emot att läsa författarens nästa bok.

 5. Rekommenderas varmt!
  Margaux76, 19 mars 2016

  Jag fick hem boken tidigare i veckan och idag är den färdigläst...! Är du inne och funderar på "En perfekt relation" så tveka inte. Beställ direkt!

  C

Visa alla 5 recensioner