Det var en gång... Storytelling
Fler böcker inom
Format
Kortlek
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2016-02-11
Upplaga
1
Förlag
Binnova AB
Originaltitel
Det var en gång... Storytelling
Illustratör/Fotograf
Birgitta Folcker-Sundell
Dimensioner
90 x 65 x 18 mm
Vikt
104 g
ISBN
9789163904509
Det var en gång... Storytelling

Det var en gång... Storytelling

Kortlek Svenska, 2016-02-11
124
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Med berättarkorten "Det var en gång..." skapar man en berättelse tillsammans - som inte är beroende av dator/mobil - lite som förr i tiden!

Kortleken består av 42 bilder av Birgitta Folcker-Sundell samt 10 blanka för egna teckningar/idéer. Det ingår en svensk och en engelsk instruktion samt förslag på hur man kan variera spelet.
Några kommentar om berättarkortleken "Det var en gång..."

"Nu har vi provat "Det var en gång...Storytelling" och det var väldigt kul. Fantasin flödade och de inspirerande bilderna gjorde att kreativiteten kom igång.Har testat med en 7-åring och en 2-åring. De uppskattade bilderna men på lite olika sätt. Fantasin och berättandet blev till en fantastisk stund ihop med 7-åringen och 2-åringen tyckte om att titta på bilderna och sortera dem på olika vis, till 7-åringens förtret. Rekommendationen är från 3-100 år och det är nog klokt, men korten fungerar på andra vis även för yngre barn tack vare de tydliga och färgstarka bilderna.Bra julklapp och trevlig sysselsättning när familjerna kommer tillsammans. Enkelt och trivsamt för alla. "

"Kortleken - Det var en gång... har visat sig vara en riktig hit för att få igång pratet och gruppgemenskapen i kända och okända sammanhang. Jag har använt den i blandade grupper med små barn och vuxna - resultatet har blivit en riktig skrattfest, där de vuxna får igång fantasin och barn blir lyssnade på. Den funkar också som en snabb och kul "dörröppnare" för stimulerande samtal vid allt från familjemiddagar, möten för att få igång kreativitet i arbetsteamet, ledarskapsutveckling - Samtalen blir härligt befriade från tävling och konkurrens och bilderna går rätt in i hjärtat i sin enkelhet."

"Varje tisdag deltar jag i ett språkcafé för nyanlända. Vi kan använda spelet Det var en gång... på många olika sätt. Antingen för att lära sig enstaka ord på ett lustfyllt sätt eller för att säga längre eller kortare meningar när språkkunskaperna ökat. Alla har roligt och får använda både fantasi och språk samtidigt som de lär sig lite om Sverige."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det var en gång... Storytelling
  2. +
  3. Författarkortleken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Författarkortleken av Ann Westermark (Övrigt).

Köp båda 2 för 582 kr

Kundrecensioner