Robert Jäppinens texter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2016-03-30
Upplaga
1
Förlag
Bok-Lanterna
Medarbetare
Berstad, Torger (ed.)
Dimensioner
210 x 148 x 13 mm
Vikt
523 g
Komponenter
HC gerader Rücken kaschiert
ISBN
9789163906657
Robert Jäppinens texter (inbunden)

Robert Jäppinens texter

Inbunden Svenska, 2016-03-30
299
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Robert kallade sig inte först och främst konstnär utan forskare i ämnet människan. Han vigde livet åt att kämpa för fred. Jag har här tillrättalagt hans viktigaste texter.

Från länken Forskningsmetod på hemsidan jag gjorde för honom:

- Det andra, näst viktigaste arbetet - december månad 1941: - anhållen av tyskarna - första två dagarna vid förhör: misshandel och psykisk tortyr - förlorade hörseln på vänstra örat under 1½ år.
- en vecka senare: flykt från koncentrationslägret - på skogsvägen efter flykten gav jag löfte till livet: - om tyskarna inte får tag i mig igen, och jag lever ett långt liv, skall jag ta reda på om rädslan är genetisk/ärvd eller påtvingad genom uppfostran och miljö - metoden skulle vara densamma som när jag som liten låtsades sova - vid den tidpunkten var min uppfattning att krigen berodde på rädsla hos människorna - att det är så har utvecklingen bekräftat - [...]
- Alla mina aktioner i Göteborg, räknat från nyårsafton 1950 (min första happening), har varit mina hemliga metoder i min forskning. - Ingen kände till att det var frågan om en forskning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Robert Jäppinens texter
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »