40 vägval för ditt liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2016-08-15
Förlag
Vulkan
Dimensioner
241 x 171 x 10 mm
Vikt
375 g
SAB
Dokb
ISBN
9789163909115
40 vägval för ditt liv (häftad)

40 vägval för ditt liv

Häftad Svenska, 2016-08-15
192
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den här boken vill bidra till att du gör fler medvetna vägval i livet. Boken vänder sig till dig som i stort sett har en bra tillvaro, men som känner att något saknas. Du upplever att tiden inte räcker till. Du hinner alltför sällan stanna upp och fundera över vilka vägval du vill göra för att få ditt livspussel att gå ihop. Du fastnar lite för ofta i rutiner och vill få inspiration för att pröva nya alternativ.

När omvärlden förändras allt snabbare blir det viktigt för var och en att göra tydliga vägval i tillvaron, att forma en egen livsstil. Vad vill du prioritera och vad ska du faktiskt sluta att göra? Boken ger konkreta tips och råd om vilka personliga val du kan göra genom 40 par av ord som tydliggör dina möjligheter. Varje ordpar har ett eget kort kapitel. Du kan också göra ett test i slutet av boken för att se vad du själv står idag - och därmed få insikt om de förändringar du vill pröva. När du gör tydliga val i ditt liv använder du din energi på rätt sätt och mår bättre.

Peter Erikson är en av Sveriges mest erfarna företagsledare och konsulter inom kommunikation och ledarskap, med över 30 års erfarenhet. Han har en bakgrund som kommunikationschef och VD för olika företag och organisationer. Peter har också skrivit flera böcker om ledarskap i arbetslivet. Nu har han samlat sina erfarenheter och delar med sig av kloka tankar när det gäller dina personliga vägval i livet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 40 vägval för ditt liv
  2. +
  3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 311 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Erikson