Inspiration på ridbanan : 220 övningar för alla ryttare och hästar
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
Kreativ ridning
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2016-12-13
Upplaga
2
Förlag
Brightmare Productions
Medarbetare
Lagergren, Barbro (form)
Illustratör/Fotograf
Barbro Lagergren
Dimensioner
235 x 160 x 25 mm
Vikt
421 g
SAB
Rbeac
ISBN
9789163915055
Inspiration på ridbanan : 220 övningar för alla ryttare och hästar

Inspiration på ridbanan : 220 övningar för alla ryttare och hästar

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Spiral Svenska, 2016-12-13
309
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
INSPIRATION PÅ RIDBANAN är en fristående uppföljare till bestsellern Roligt med bommar och koner som kom ut 2013. Lina Zacha och Barbro Lagergren har samlat 220 nya övningar för alla ryttare och hästar oavsett inriktning. Det här är en bok för dig som vill ha variation i träningen och vill använda din häst inom olika grenar och inte ser gränser däremellan. Författarna har maxat variationen, bredden och kreativiteten, för lekfullhet såväl som funktion. Mängder av olika varianter på samma övning och lärorika avsnitt som t.ex. hur du rider hästen mellan hjälperna, hoppar med precision, gå genom en grind, att longera med kroppsspråk och lära hästen galoppombyten på olika sätt. För de läsare som vill träna hästen från marken finns både separata övningar och beskrivningar i hur du utför flera av ridövningarna från marken. Övningarna är uppdelade i 6 kapitel: Grundövningar med dressyr, Grunder med bommar och hoppning, Caprilli & Markarbete med bommar och koner, Konövningar, Mastodontövningar som går att variera i det oändliga och Specialhinder. Här finns något för alla. Varje uppslag består av tydliga illustrationer och beskrivande text. Vid varje övning finns 6 symboler som enkelt hjälper dig att se om övningen är till för skritt, trav, galopp, hopp, teknikhinder eller träning från marken. Spiralryggen gör att du enkelt kan fälla upp och behålla aktuell sida, och alla sidor har en blank yta som gör boken mer motståndskraftig. Det här är en bok som vill följa med dig ut på ridbanan!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inspiration på ridbanan : 220 övningar för alla ryttare och hästar
  2. +
  3. Ett med hästen i naturen - Tips & idéer för den ultimata uteritten för alla ryttare och hästar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett med hästen i naturen - Tips & idéer för den... av Lina Zacha, Barbro Lagergren (spiral).

Köp båda 2 för 618 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inspiration på ridbanan : 220 övningar för alla ryttare och hästar. Sätt ditt betyg »
  1. Bra hjälp
    Lillemor, 5 maj 2017

    Tycker det var en mycket bra bok. Fylld av tips och idéer av olika ridlektioner man kan göra. Mycket bra att det finns beskrivet huruvida övningarna passar för markarbete, skritt, trav eller galopp. Ett mycket bra stöd och inspiration för att lägga upp en omväxlande lektion. Även bra att den är inplastad och oöm så man kan ta med den ut på ridplan om man så önskar.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Inspiration på ridbanan : 220 övningar fö...