En utbytesstudents överlevnadsguide (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
166
Utgivningsdatum
2016-08-11
Upplaga
1
Förlag
Creative Minds
Originaltitel
En Utbytesstudents Överlevnadsguide
Dimensioner
200 x 140 x 12 mm
Vikt
255 g
SAB
Epib
ISBN
9789163916724
En utbytesstudents överlevnadsguide (häftad)

En utbytesstudents överlevnadsguide

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2016-08-11
226
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det pratas ofta om tur i samband med utbytesår. Har du tur så hamnar du i rätt familj, har du tur hamnar du i ett bra område och har du tur så kommer du att trivas. I "En Utbytesstudents Överlevnadsguide" beskriver Nina Sandström utifrån egna erfarenheter att det finns mer bakom ett framgångsrikt utbytesår är bara tur.

Den avgörande framgångsfaktorn för ett lyckat utbytesår är rätt förberedelser. "En Utbytesstudents Överlevnadsguide" leder dig som blivande utbytesstudent genom den förberedelseprocess som är nödvändig för att få ett lyckat utbytesår. Med konkreta exempel, goda tips och råd samt ett unikt kapitel till föräldrar, täcker boken allt du behöver veta inför ditt äventyr. Först efter dessa förberedelser är du redo att ta steget ut i världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En utbytesstudents överlevnadsguide
 2. +
 3. Driven till max : överlevnadsguide för dig som inte kan sluta prestera

De som köpt den här boken har ofta också köpt Driven till max : överlevnadsguide för dig som ... av Christopher Toll (häftad).

Köp båda 2 för 444 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En utbytesstudents överlevnadsguide. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Boken gav mig trygghet
  Mikael Olsson, 27 februari 2017

  Jag funderar på att studera utomlands på high school. Jag kände att boken var skriven för och till mig. Boken har verkligen fått mig att förstå vad som väntar och vad jag behöver tänka på och kring innan jag tar ett beslut. Jag gillade att den vågade beskriva svårigheter och utmaningar och inte bara skriva om hur fantastiskt ett utbytesår är. Jag ville förstå på riktigt och det hjälpte boken mig att göra.

 2. Allt man behöver veta inför studier utomlands!
  Johan Myers, 16 februari 2017

  Jag har själv studerat utomlands, visserligen på universitet, men jag kan säga att denna bok täcker ALLT man behöver veta inför studier utomlands. Kände igen mig i såååå mycket som stod i boken och jag bara önskade att jag hade möjligheten att lägga vantarna på den här boken innan min resa!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om En utbytesstudents överlevnadsguide