Mediumskap i vardagen : andlighet för vanligt folk (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Mediumskap i vardagen (del 1)
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2016-10-01
Upplaga
1
Förlag
Mandel Förlag
Dimensioner
210 x 136 x 17 mm
Vikt
322 g
SAB
Dopb
ISBN
9789163918056
Mediumskap i vardagen : andlighet för vanligt folk (häftad)

Mediumskap i vardagen : andlighet för vanligt folk

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2016-10-01
205
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mediumskap i vardagen : andlighet för vanligt folk Kan levereras innan julafton
Efter otaliga mediumkurser hängde frågan ständigt i luften; vad skulle jag ha mediumskapet till, jag tänkte ju inte bli något medium? Men känslan av att jag behövde mediumskapet var större än tankens logiska kraft och jag började undersöka om det finns en plats för mediumskap i vardagen. Det jag hittade var fantastiskt och har förändrat hela mitt liv.

Häng med på min resa för att söka det naturliga snarare än det övernaturliga. Du möter nya perspektiv, kritiskt tänkande, insikter om vad du kan förvänta dig av ett medium och så den viktiga frågan "vad tror du själv?". Om livet efter döden, onda andar, synkronicitet och meningen med livet?

Boken bygger på en övertygense om att vi alla kan utveckla vår medialitet och samarbeta med den universiella intelligens som finns och som jobbar med oss, och därmed utvecklas som människor.

Medverkar gör även Mia Ottosson, välkänt medium och lärare i mediumskap och Carina Tanascovic - tillsammans verkar de för mer sund förnuft i den mediala branschen.

Det här är ingen "så här blir du ett medium"-bok, utan berör andlighet utifrån olika perspektiv för att du själv ska se potentialen i det och använda det i din vardag. Kanske upptäcker du precis som jag, att du är medialare än du trodde.

Läsarröster:
"Du ringar in, plockar ner och lyfter fram det som alltid funnits i en människas liv och som många som tappat bort. För mig så blir det verktyget för att jag ska släppa på mina inbyggda hämningar och rädslor ännu mer. Tack från djupet av mitt hjärta."

"En så inspirerande och ärlig framställning av det jag anser är medialitet överraskade mig. Jag trodde att det skulle vara något speciellt och nyskapande, men istället var det ett underbart sunt förnuft i nutidens hysteri kring andlighet och kostsamma kurser, sittningar, tarot och erbjudanden om att ta min morfar till ljuset när han i själva verket vill vara med mig. I ljuset. Det inspirerade mig till utveckling."

"En helt underbar bok, du sprider kärlek och kunskap om något så spännande som mediumskap. Nu äntligen förstår jag vad det hela handlar om."

Detta är den första fristående boken i serien om Mediumskap i vardagen. Boken vänder sig till dig som är nyfiken på mediumskapet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mediumskap i vardagen : andlighet för vanligt folk
 2. +
 3. 365 dagar av personlig och andlig utveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt 365 dagar av personlig och andlig utveckling av Susanne Jönsson (inbunden).

Köp båda 2 för 484 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Mandelqvist

 • Hela dig : att leva multidimensionellt

  Eva Mandelqvist

  Vem är egentligen experten på dig, hela dig? Den här boken erbjuder ett par multidimensionella glasögon, där du ser alla aspekter av det som är du - fysiskt, mentalt, emotionellt, själsligt och andligt och hur dessa interagerar med världen utanför...

 • Mediumskap i vardagen II : steget vidare

  Eva Mandelqvist

  I livet som vardagsmedium kommer allt att se likadant ut, men upplevas annorlunda. För det första, du kommer att göra mirakel! De sker oftast i det lilla och de är ovärderliga. Du kommer att vara guidad att säga rätt saker till rätt människor vid ...