Madeira och mörk tryffel (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
291
Utgivningsdatum
2016-12-15
Förlag
Vulkan
SAB
Hc
ISBN
9789163919183
Madeira och mörk tryffel (häftad)

Madeira och mörk tryffel

Häftad Svenska, 2016-12-15
229
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Först i efterhand insåg Henrik Stenberg att MSB:s broschyr Din krisberedskap bara var en föraning om en kommande samhällskris. Livet i Motala blir alltmer outhärdligt och hotfullt och familjen tvingas fly till landsbygden. Väl där ökar rättsosäkerheten och tvingar familjen och deras grannar till samarbete på oväntade sätt. Henrik tar okonventionella metoder till sin hjälp för att anpassa livet till den krassa verkligheten, där kvinnor blir tagna som troféer och män hittas med avskurna halsar.

Handlingen i Madeira och Mörk Tryffel skildrar först och främst en kamp för överlevnad men övergår till ett sökande efter sanningen bakom den skrämmande samhällsutvecklingen. Det blir svårt att skilja mellan vän och fiende när misstänksamheten frodas och när sanningens fiender har övertaget över etablerade fakta.

Madeira och Mörk Tryffel är teknologie doktor Lennart KG Johanssons andra bok som är en spänningsroman men lika mycket en dystopisk thriller om vad som kan hända inom en relativt snar framtid, där oordning och kaos alltmer breder ut sig. Boken skildrar vad som sker i en svensk by som utsätts för omänskliga prövningar när samhällsfunktionerna är utslagna.

Detta är skrivet i en tid när desinformation är högprioriterad.Upplösningen är oförutsägbar men tyvärr fullt tänkbar med tanke på dagens samhällsutveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Madeira och mörk tryffel
  2. +
  3. 1795

De som köpt den här boken har ofta också köpt 1795 av Niklas Natt Och Dag (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lennart Johansson