Konsten att landa ett jobb, snabbt! : handboken för effektiva jobbsökningsprocesser (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
134
Utgivningsdatum
2016-10-12
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 148 x 8 mm
Vikt
191 g
SAB
Ex
ISBN
9789163920363

Konsten att landa ett jobb, snabbt! : handboken för effektiva jobbsökningsprocesser

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-10-12
234
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Henrik Molin delar här med sig av sin långa erfarenhet från många olika branscher som medarbetare, konsult, chef och ledare. Han har arbetat med coachning under de senaste decenniet och hjälpt många hundra personer vidare i sina karriärer, livss ituationer och mål. I denna bok delar Henrik Molin m ed sig av personliga erfarenheter, exempel från kollegor och hela dialoger han haft med individer, så att du som läsare lättare kan känna igen dig själv. Det nns bilder som beskriver processer för att underlätta förståelsen inom vissa speci ka områden. Det nns också mallar som kan hjälpa dig i dina processer för att nå dina mål så fort som möjligt! Målet är att du skall kunna halvera din tid att söka jobb och göra det med kvalitet och inte enbart med kvantitet. Bli en expert på att marknadsföra dig mot företag och arbetsgivare!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att landa ett jobb, snabbt! : handboken för effektiva jobbsökningsprocesser
 2. +
 3. Kaosologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kaosologi av Micael Dahlén (häftad).

Köp båda 2 för 457 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Konsten att landa ett jobb, snabbt! : handboken för effektiva jobbsökningsprocesser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Perfekt bok för att snabbare få ett nytt jobb!
  Johan, 12 december 2016

  Den här boken förklarar hur jobbsökningsprocessen verkligen går till, och lär ut de hemliga knepen för hur man får ett nytt jobb snabbare. De flesta vet inte var man är i processen, och boken ger en utmärkt orientering och en steg för steg beskrivning i hur du lyckas få det jobb du söker.

  Ett måste för alla som behöver söka ett nytt jobb!

 2. Inspirerande teori för praktisk handling.
  Charlotte, 16 november 2016

  Mycket användbar bok som sammanfattar det mesta du behöver veta om att lyckas nå ditt uppsatta yrkesmål. En praktisk och coachande guidebok mot nästa steg.

 3. Massor av nyttiga tips
  Agneta Hallberg, 16 oktober 2016

  En bok som är lättläst och som på ett strukturerat och bra sätt går igenom de olika delarna i jobbsökarprocessen. Genom de olika delarna i jobbsökarprocessen finns bra, roliga och tankeväckande exempel från verkligheten. Detta gör att man förstår och lättar tar till sig de olika tipsen i hur man landar ett jobb, snabbt!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Henrik Molin