Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vargatider (del 1)
Utgivningsdatum
2016-12-23
Förlag
Humle Förlag
ISBN
9789163922381
Det sjunger i isen (e-bok)

Det sjunger i isen (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-12-23
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
De tre systrarna Dalin har levt ett lugnt och skyd-dat liv som döttrar till stadens kyrkoherde, men vintern 1869 förändras allt. Inez är på väg hem från grannsocknen när hon plötsligt befinner sig mitt i mardrömmen. Ensam och utlämnad till den skräckfigur hon bara hört ont om tror hon att hoppet är ute. Men efter hand börjar hon se människan bortom alla illasinnade rykten.

Samtidigt inser Inez att hon för första gången har möjlighet att fatta ett beslut om sitt eget liv. Men valet är inte enkelt. Hur hon än gör måste hon svika någon hon älskar. I och med Inez beslut sätts livet i gungning även för Elsa, som försöker hitta ett sätt att hantera sina skuldkänslor, och för Gertrud, som får se en ny värld öppna sig.

Det sjunger i isen är första delen i den fängslande Vargatider-trilogin. Det är en berättelse om kärlek, längtan och ensamhet och om att välja sin egen väg.

Linnea Dunér bor i ett litet rött torp i Uppland med åtta kaniner och skogen inpå knuten. Historia och kulturhistoria är stora intressen, som hon bland annat utövar genom att sy historiska kläder och delta i historiska evenemang. Hon har skrivit sedan hon kunde hålla i en penna och har haft dikter och noveller publicerade i ett flertal tidskrifter. Det sjunger i isen är hennes debut i bokform.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det sjunger i isen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En underbar läsning
    Evy, 13 mars 2018

    En underbar läsning för alla som tycker om historisk skönlitteratur! Ser verkligen fram emot att läsa den andra och tredje boken i trilogin.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linnea Dunér