Lugnet före stormen före lugnet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2016-12-30
Förlag
Vulkan
Dimensioner
180 x 110 x 11 mm
Vikt
113 g
SAB
Hc
ISBN
9789163924811
Lugnet före stormen före lugnet (häftad)

Lugnet före stormen före lugnet

Häftad Svenska, 2016-12-30
229
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I den perfekta staden finns ingen smuts, inga starka ljud och bara ljumma vindar. Inne på caféet sitter Carina och njuter av en alldeles lagom varm latte. Plötsligt stormar Marianne in med barnvagnen och det fridfulla lugnet störs.

Det är något med Marianne som inte riktigt passar in och när oväntade händelser börjar inträffa sätts hennes förmåga att behålla lugnet på prov. Ett mystiskt surrande ljud stör stadens rutiner och en främling river upp damm från de skinande rena gatorna. I fjärran hotar det stormande havet bakom högteknologiska fördämningar.

Lugnet före Stormen före lugnet är Aron Schougs debutroman; ett dystopiskt vardagsdrama om en framtid där det upplysta samhällets framstegs- och vetenskapstro har fått fritt spelrum. Tragikomisk medelklassångest och livspusslets likformighet skildras med undertryckt frustration och glimten i ögat i en berättelse om en sårbar värld, inte helt olik vår egen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lugnet före stormen före lugnet
 2. +
 3. Den saknade systern

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den saknade systern av Lucinda Riley (storpocket).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aron Schoug

 • Lärande i civilsamhället : en forskarantologi

  Niklas Hill, Aron Schoug

  Är det någonting som är speciellt med lärande i ideella föreningar och rörelser? Många skulle svara ja på den frågan. Det finns starka folkbildningsideal och föreställningar om ideella sektorns särart. Men vad skiljer civilsamhälleslärandet från l...

 • Motivera ideella - om ledarskap, människors behov och drivkrafter

  Aron Schoug

  »Vad är det som får människor att engagera sig ideellt? Vad får vissa att stanna medan andra hoppar av? Och vilken roll kan ledarskapet spela för att stärka de ideellas engagemang?« Människors drivkrafter ser olika ut. För att öka engagemanget i d...