Vi kan, vill och vågar ...och vi har typ 1-diabetes (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2016-11-07
Förlag
Facilitate Partner
Illustratör/Fotograf
Frida Eklund Edman
Dimensioner
200 x 171 x 11 mm
Vikt
321 g
SAB
Ls,Veod
ISBN
9789163925856
Vi kan, vill och vågar ...och vi har typ 1-diabetes (häftad)

Vi kan, vill och vågar ...och vi har typ 1-diabetes

Häftad,  Svenska, 2016-11-07
259

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Ge inte upp dina drömmar. Öppna istället boken, lär känna ett gäng inspirerande personer, och stäng den med ny motivation.

"Vi vill, kan och vågar ...och vi har typ 1-diabetes" vänder sig till dig som just har fått diagnosen, till dig som har levt med den en tid, till dig som är anhörig - eller till dig som bara vill lära dig mer.

Den här boken skildrar verkligheten. Att leva med en kronisk sjukdom är inte lätt alla gånger - men det är inte ett omöjligt hinder. Du tar dig över precis som vem som helst, men det kan komma att ta lite längre tid. Här har vi samlat tjejer och killar, i blandade åldrar, med olika intressen och ambitioner, från alla världens hörn. Vad sägs om en stjärnkock från New York, en elitsprinter från Wales, en radiopersonlighet från Stockholm eller en bloggare från Australien? Alla har de en gemensam nämnare: typ 1-diabetes.

Anna Sjöberg, diagnos år 1998 och Sofia Larsson-Stern (Diabetesia), diagnos år 2008 har skrivit boken för att ingen ska känna sig hindrad av sin diabetes.

Vi stöder diabetesforskningen, för varje såld bok går 10 kr till Svenska diabetesförbundets forskningsfond, Diabetesfonden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vi kan, vill och vågar ...och vi har typ 1-diabetes
 2. +
 3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Teologi för en postkristen tid

  Mattias Martinson, Peter Karlsson, Mårten Björk, Ida Simonsson, Anna Sjöberg

  Vilken roll har teologin, läran eller talet om det gudomliga, i ett samhälle där allt färre bekänner sig till en tro och sekulariseringen slagit över i ett postkristet tillstånd? Vilka möjligheter för teologiskt tänkande genereras i en sådan situa...

 • En annan Abraham

  Anna Sjöberg

  Men en annan Abraham, [...] en som verkligen vill offra, men som inte kan tro att det är han som avses. [...] Han fruktar att han förvisso kommer att rida ut med sonen, men på vägen förvandlas till Don Quixote. En Abraham som kommer okallad! - Fra...