Så attraherar du talanger : 13 sammanfattande artiklar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2016-12-14
Förlag
Vulkan
Dimensioner
216 x 141 x 11 mm
Vikt
237 g
SAB
Qbfb
ISBN
9789163926259
Så attraherar du talanger : 13 sammanfattande artiklar (inbunden)

Så attraherar du talanger : 13 sammanfattande artiklar

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2016-12-14

Slutsåld

"Så attraherar du talanger" är boken för dig som arbetar med HR, kompetensförsörjning och employer branding. Du kan även vara VD, verksamhetsutvecklare eller avdelningschef. Syftet är att hjälpa dig förstå den nya generationen, deras förutsättningar och hur du konkret kan arbeta för att attrahera, rekrytera, behålla och utveckla dem.

I dagens digitala och globala samhälle överlever endast de företag som på sikt lyckas attrahera de främsta talangerna. Det är dessa talanger som kommer utveckla ert företag, leda era medarbetare och behålla er konkurrenskraft. Företag i många branscher har svårt att få ansökningar över huvud taget. Något som vi kan råda bot på.

Boken innehåller 13 sammanfattade artiklar om hur du på olika sätt lyckas attrahera talanger. Artiklarna behandlar alltifrån att attrahera medarbetare till mångfald, jämställdhet, behålla medarbetare, hur HR får gehör i ledningsgruppen, långsiktig och kortsiktig rekrytering med mera.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erik Sturesson

  • Så attraherar du talanger

    Erik Sturesson

    "Så attraherar du talanger" är boken för dig som arbetar med HR, kompetensförsörjning och employer branding. Du kan även vara VD, verksamhetsutvecklare eller avdelningschef. Syftet är att hjälpa dig förstå den nya generationen, deras förutsättning...