Kaffe, kaka och gräv ner mig tack! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kaffe, kaka och (del 2)
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2018-11-15
Upplaga
1
Förlag
Bokvärket i Luleå
Medarbetare
Rask, Peo (form)
Illustratör/Fotograf
Stig Ahlstrand
Dimensioner
200 x 135 x 20 mm
Vikt
413 g
SAB
Hc
ISBN
9789163927768

Kaffe, kaka och gräv ner mig tack!

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-11-15
237
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Boken är en fristående fortsättning på Kaffe, kaka och kremering tack. Boken tar vid där den första boken slutar. Astrid är kremerad och urnan med hennes aska är fortfarande varm. I ett svagt ögonblick har vännerna lovat Astrid att hon ska grävas ner på en, av henne själv, bestämd plats i minneslunden i Örebro. Att transportera, en nu ganska flyktig, Astrid från Lund till Örebro visar sig vara en något mer komplicerad historia än vännerna kunnat ana. Astrid brukade alltid säga att problem är till för att lösas och att olösliga problem bara tar lite längre tid. Tillsammans löser vännerna ett till synes omöjligt uppdrag. Ibland går det inte som man tänkt sig och ibland måste man till och med göra om och göra rätt. Ibland försöker man göra rätt men det blir fel ändå. Tack och lov för en varm kopp kaffe och en gyllenbrun biskvi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kaffe, kaka och gräv ner mig tack!
 2. +
 3. Kaffe, kaka och kremering tack!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kaffe, kaka och kremering tack! av Kerstin Nedergård (inbunden).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kaffe, kaka och gräv ner mig tack!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. SKrattar bäst som skrattar sist
  Kristina Eriksson, 19 mars 2019

  Nu har jag äntligen haft tid att läsa den andra boken om Astrid. Tänk så det kan gå och tänk att man kan göra om och göra rätt, jag kanske skulle säga gräva rätt. En rolig bok som ger både glada skratt och en smula eftertanke. Ser fram emot flera böcker om Astrid och hennes upptåg, levande som död, spelar ingen roll.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kerstin Nedergård

 • Kaffe, kaka och kremering tack!

  Kerstin Nedergård

  Astrid bet en stor bit av chokladbiskvin och tog en värmande klunk nybryggt kaffe. Hon läste annonsen en gång till och bestämde sig. Tillsammans med bästa vännerna Tord och Axel, präst och poet ger sig Astrid ut på en resa mot en förhoppningsvis v...

 • Kaffe, kaka och kremering, tack!

  Kerstin Nedergård

  Astrid bet en stor bit av chokladbiskvin och tog en värmande klunk nybryggt kaffe. Hon läste annonsen en gång till och bestämde sig. Tillsammans med bästa vännerna Tord och Axel, präst och poet, beger sig Astrid ut på en resa mot en förhoppningsvi...