Inkaportalen ? genom tid och rum (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-07-21
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789163935404
Inkaportalen ? genom tid och rum (e-bok)

Inkaportalen ? genom tid och rum E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2017-07-21
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Annika blir uppsagd från sitt jobb som laborant, men ärver strax därpå en lägenhet och en större summa pengar av sin excentriska faster Karin. I en bokhylla hittar Annika en dagbok, en guldmedaljong och ett brev från fastern med en uppmaning att ta sig till Peru för att träffa Miguel, en peruansk guide.

Med dagboken och guldmedaljongen i bagaget beger Annika sig till Peru för att hitta Miguel och besöka de platser som fastern beskriver. Men vem är Miguel egentligen? Och kommer Annika att lyckas med uppmaningen att ta sig genom en tidsportal i Machu Picchu och komma tillbaka till Inkariket?

Britta Hedén kommer ursprungligen från Värmlands djupa skogar men är idag bosatt på saltstänkta Västkusten. Efter att fl era år arbetat som kemist valde Britta att utbilda sig till beteendevetare med ett intresse för forntida kulturer. Efter fl era resor till Peru, där hon träffat antropologer samt även Q"eroindianerna, vilka sägs vara bärare av den gamla inkatraditionen, fascinerades hon av den kunskap och naturskönhet hon hade funnit där. Inkaportalen - genom tid och rum är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Britta Hedén

  • Arktiska portalen : den samiska kraften från norr

    Britta Hedén

    Annika är tillbaka i sin tid efter omvälvande upplevelser i 1500-talets Inkarike. Men den lugna tillvaron i Göteborg bryts plötsligt och hon måste fly. Hon tar sig upp till Nordnorge, där hon genom nya vänner får ta del av den samiska kulturen. På...