Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-15
Förlag
AH BOOKS Publishing AB
Dimensioner
249 x 170 x 15 mm
Vikt
500 g
SAB
Qdfja,636.7
ISBN
9789163938351
Rädda, arga och Stressade hundar (inbunden)

Rädda, arga och Stressade hundar

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2017-10-15
178
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Rädda, arga och Stressade hundar

Att lindra och bota med enkla medel

Av Anders Hallgren

Det finns alltid risk för att din hund utsätts för någon form av stress och är det riktigt illa leder det till problembeteenden. Om det sedan handlar om att hunden är överaktiv, rädd eller aggressiv är det ändå fysiologiskt sett samma system i kroppen som har blivit aktiverat.

Stress är en bakomliggande orsak till de flesta problembeteenden. Hur ska man lära sig att upptäcka det? Den här boken ger vägledning på ett enkelt och pedagogiskt sätt om vad man själv kan göra för att hjälpa en hund med stressrelaterade problem, som rädsla, hyperaktivitet och aggression. Detta är sällan belyst i andra böcker, där man oftast istället fokuserar på träning.

Ändå är det så att man sällan lyckas förändra en hunds problembeteende varaktigt om man inte ändrar på vad det är som stressar den. De flesta fall är inte hopplösa! Med enkla medel kan du lindra och bota problembeteenden av alla slag och därmed ge din hund ett lyckligare och friare liv.

Författartext:
Anders Hallgren är humanpsykolog och anses som världens första hundpsykolog. Han introducerade en hundträning som var baserad på mjuka metoder utan hårdhet och straff. Med sina böcker, kurser och föredrag har han hjälpt hundägare att få en bättre relation till sina hundar. Hallgren har skrivit över 30 böcker om hundars beteende, psykologi och träning. Många är översatta till andra språk och utgivna världen över. Läs mer på www.andershallgren.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rädda, arga och Stressade hundar
  2. +
  3. Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för h... av Anders Hallgren (häftad).

Köp båda 2 för 366 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »