Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (148.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunnel Ryner
Utgivningsdatum
2018-04-17
Förlag
Lyfta Förlag
ISBN
9789163942884

Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv Ljudbok

(14 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-04-17

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Är du trött på att kämpa i uppförsbacke och motvind och att ständigt förlita dig på din egen viljestyrka, motivation och självdisciplin? Vill du lära dig ett smartare och enklare sätt att få det liv, och arbetsliv, du drömmer om?

Gunnel Ryner vänder upp och ner på den traditionella synen på utveckling och framgång, där allt handlar om dig själv, och visar hur du i stället kan skapa en miljö - med rätt människor, saker, platser, förutsättningar och idéer - som drar dig i den riktning du vill.

Med en mix av vetenskap, humor och träffsäkra exempel visar hon att lathet kan vara något bra och att rätt miljö är viktigare än viljestyrka. Du får också en konkret metod som gör det lätt och roligt att nå dit du vill, både i ditt eget liv och tillsammans med kollegorna på jobbet.

Gunnel Ryner är beteendevetare, föreläsare, organisationskonsult och coach. Med sina föreläsningar, workshops och coachingprogram har hon inspirerat tusentals människor att ta sig själva och sina verksamheter till helt nya höjder. "Den lata vägen till ett fantastiskt liv" är hennes andra bok.

#psykologi #motivation&inspiration #inspirerande #arbetslivet #självhjälp #populärvetenskap #informativ #ögonöppnande #lärorik
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Aha-upplevelse
    Paulina , 10 juni 2018

    Lätt att förstå och bra konkreta verktyg för att skapa bättre miljö i livet.
    Rekommenderar den starkt till alla som behöver en förändring i livet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gunnel Ryner