Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-15
Förlag
Lyfta Förlag
ISBN
9789163942891

Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2018-05-15
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Är du trött på att kämpa i uppförsbacke och motvind och att ständigt förlita dig på din egen viljestyrka, motivation och självdisciplin? Vill du lära dig ett smartare och enklare sätt att få det liv, och arbetsliv, du drömmer om?

Gunnel Ryner vänder upp och ner på den traditionella synen på utveckling och framgång, där allt handlar om dig själv, och visar hur du i stället kan skapa en miljö - med rätt människor, saker, platser, förutsättningar och idéer - som drar dig i den riktning du vill.

Med en mix av vetenskap, humor och träffsäkra exempel visar hon att lathet kan vara något bra och att rätt miljö är viktigare än viljestyrka. Du får också en konkret metod som gör det lätt och roligt att nå dit du vill, både i ditt eget liv och tillsammans med kollegorna på jobbet.

Gunnel Ryner är beteendevetare, föreläsare, organisationskonsult och coach. Med sina föreläsningar, workshops och coachingprogram har hon inspirerat tusentals människor att ta sig själva och sina verksamheter till helt nya höjder. "Den lata vägen till ett fantastiskt liv" är hennes andra bok.

#psykologi #motivation&inspiration #inspirerande #arbetslivet #självhjälp #populärvetenskap #informativ #ögonöppnande #lärorik
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gunnel Ryner