Fler böcker inom
Format
Kort
Språk
Svenska
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2017-08-01
Upplaga
1
Förlag
Aurata.se
Originaltitel
Samtalskort
Dimensioner
150 x 130 x 23 mm
Vikt
342 g
ISBN
9789163944093
Samtalskort / Conversation cards

Samtalskort / Conversation cards

Kort Svenska, 2017-08-01
309
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
En Bild säger mer än tusen ord. Bild har sedan decennier används i olika terapiformer, i utvecklingssamtal, coaching och är en del av Uttryckande konst terapi.

Korten fungerar som ett utmärkt hjälpmedel i det viktiga samtalet för att sätta ord på känslor, beskriva en situation eller i sökande för lösning på problem. De kan användas i professionella samtal med exempelvis medarbetare, elever, studenter, klienter och patienter.
Du kan exempelvis be klienten att ta fram ett kort som beskriver en situation, ett känsloläge, ett behov eller önskat läge. Ett annat sätt är att lägga ut korten i en cirkel vid ett möte eller kursstart och be deltagarna att ta fram ett kort som beskriver tex nuläge. Vid mötets eller kursens slut kan du åter be deltagarna att ta fram ett kort och berätta sin förflyttning - hur ser det ut nu?
Korten kan också användas för egen personliga utveckling för en ökad självkännedom, exempelvis under meditation eller för intuitiv coaching.

Det är set om 55 kort med en bild på varje (original är akvareller). Bilderna har skapats under en intuitiv process av konstnären och coachen Anita Edvinsson. Det finns ingen text på korten utan bildtolkningen utgår helt utifrån den som jobbar med korten. Varje kort har ett diskret nummer ifall du vill återkomma till en viss bild i senare samtal. Korten ligger i en trevlig ask.

MAC -Metaphorical cards by ©Anita Edvinsson 2017
For more information visit www.aurata.se
All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system or transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying or otherwise without the prior permission of the artist.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Fler böcker av Anita Edvinsson