Närvaro : här & nu (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
103
Utgivningsdatum
2018-04-11
Förlag
King ink
SAB
Dokb
ISBN
9789163945434
Närvaro : här & nu (häftad)

Närvaro : här & nu

Häftad Svenska, 2018-04-11
229
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Närvaro är temat för min bok, en guide till dig från mig. Jag vägleder dig till att skapa insikt och möjlighet till en vardag med större närvaro. Berättelser ur verkliga livet kan vara ett frö till att våga förändra din vardag till det du längtar efter. Till din hjälp får du idéer att prova nya vägar genom olika övningar och tips.

Det är med stor glädje jag har skrivit denna bok utifrån mina erfarenheter av att se både min och andras vardag förändras till att på djupet få redskap att hantera de situationer vi möter.

Till boken medföljer cd-skivan "Energi & Reflektion - Rörelse och guidning för kropp och själ".

Anne-Christine Jonsson är diplomerad samtalsterapeut i psykosyntes och har arbetat med barn och ungdomar i mer än 25 år.Detta har lett till ett stort intresse att utforska närvaro på egen hand och till att vägleda andra till mindre stress och mer närvaro. Både med företagsgrupper som med barn och ungdomar Anne-Christine Jonsson och Kristin Sundström har tillsammans gett ut cd:n "Energi & reflektion - guidning för kropp och själ" som innehåller rörelser, avslappning och meditation för ökad närvaro. Du kan läsa mer på energireflektion.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Närvaro : här & nu
  2. +
  3. Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär och svampar från den svenska naturen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär ... av Niki Sjölund (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Närvaro : här & nu