Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2017-10-20
Upplaga
1
Förlag
Fåglar förlag
Komponenter
Paperback
SAB
Hc
ISBN
9789163947261
Bortanvinden (häftad)

Bortanvinden

Häftad Svenska, 2017-10-20
189
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Lo drömmer att hennes älskade berättar att han dött. När hon vaknar ligger hon på sjukhus efter en bilolycka. Det han sagt är sant.
Efter att hon sålt gården flyttar hon till sin kusin Sabina i Rosaberg. Där bor hon i en husvagn och försöker hitta ett sätt att leva vidare.
Hon lär känna Oskar som berättar om en vän som påstod att hon funnit vägen till en annan verklighet. Lo bestämmer sig för att hitta dit. I sökandet hamnar hon hos korparna på bergets topp. Tillsammans med dem återfår hon lite av sin förlorade livsvilja. Och snart är hon vägen till den andra världen på spåren.

Sohlamel vandrade i årtionden för att komma undan sorgen efter sin bästa vän. Han flydde under så lång tid att han förlorade kontakten med Jorden och hennes läkande famn. Men sorgen fanns kvar. För så länge han trodde att det var hans fel att vännen dött kunde han inte gå vidare, hur långt fötterna än bar honom.

Bortanvinden är en magisk relationsroman som handlar om sorg, skuld och längtan att slippa undan. I en värld där Vinden talar och Jorden pulserar under fötterna. Där världsresenärer blir till kråkfåglar, Verklighet möter Overklighet och där vi kan fråga oss om vad som är vilket.
Vi får återse Vilja, Maldin och Nehv från Jag ropade och Sabina och Elwen från Den du var.

Frida Hallberg skriver jordnära fantastik. Berättelser som tar oss utanför verklighetens gränser.
Bortanvinden är hennes tredje roman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bortanvinden
 2. +
 3. Jag ropade

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag ropade av Frida Hallberg (häftad).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frida Hallberg

 • Den du var

  Frida Hallberg

  Sabina ärver en liten gård halvvägs upp på ett berg. Torpet är utan el och avlopp och ligger långt ifrån närmsta granne. Efter uppbrott och svek beslutar hon sig för att flytta dit. Under somrarna hon tillbringade där som barn var hennes största ö...

 • Jag ropade

  Frida Hallberg

  Vilja möter en man som ger henne en chans att se att en annan verklighet är möjlig. Med nyförälskelsens mod följer hon med honom. Men snart inser hon att hon lämnat familj och vänner i en värld som sakta men säkert utplånar sig själv. Kan hon lämn...

Bloggat om Bortanvinden