Bemötandekoden - Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (179.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lena Skogholm
Utgivningsdatum
2018-07-06
Förlag
Talkmap Förlag
ISBN
9789163952999
Bemötandekoden - Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv (ljudbok)

Bemötandekoden - Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-07-06
135
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ny reviderad upplaga.

Har du träffat en negativ person som dränerat dig på energi? Funderat på varför det negativa tar så stort utrymme och hur du kan göra för att inte dras med och dras ned? Har du varit med om missförstånd och undrat vad som hänt? Eller hört folk säga: "vi måste ju kunna prata som vuxna människor om det här"?

Har du undrat över hur man möter personer med mycket upprörda känslor på ett bra sätt? Kanske reflekterat över hur vi människor fungerar egentligen och funderat på vad man kan göra för att utveckla bra relationer och slippa relationer och mänskliga möten som tar massa energi?

Föreläsaren och beteendevetaren Lena Skogholm tar med dig på en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. Du får förklaringar till vad som kan hända i våra relationer och konkreta tips hur du kan göra i olika situationer för att det ska bli bra.

Bemötandekoden är en guide för det mänskliga samspelet som du har nytta av livet ut. När vi möter varandra utifrån vår hjärnas förutsättningar blir det bättre helt enkelt. Det är lätt och inspirerande att ta till sig det som står i boken.

Författaren skriver både pedagogiskt och personligt med flera målande exempel. Det gör boken lättillgänglig samtidigt som den är vetenskapligt underbyggd.Lena Skogholm har skapat kommunikationsmodellen Talkmap

SAGT OM BOKEN:"En SMART bok för både hjärnan och hjärtat. Bemötandekoden är en riktig bladvändare om hur vi människor kan mötas genom ökad förståelse av oss själva och andra.Med insikter och råd som fungerar lika bra på jobbet som hemma."

Eva-Mia Westergren, Marknadschef inom IT med 15 års erfarenhet av ledarskap

"I BEMÖTANDEKODEN förklarar författaren på ett enkelt och tydligt sätt vad som händer oss människor emellan och hur vi kan göra för att det ska bli så bra som möjligt.Borde läsas av alla som är intresserade av att utvecklas!"

Ulf Hall, Författare och föreläsare i kommunikation och ledarskap
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bemötandekoden - Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbart om bemötande
  -, 19 maj 2022

  I alla avseenden en mycket trevlig och spännande bok. Proppad med mängder av bra tips gällande bemötande. Här finns något för alla. Tycker du om att möta människor - läs Bemötandekoden!

 2. Intressant, lärorikt & behagligt berättat!
  Elizabeth, 26 november 2019

  Jag fastnade totalt i denna mycket intressanta och lärorika bok som läses av författaren själv på ett sååå behagligt och lyssnarvänligt sätt! Hon läser inte alls fakta-aktigt utan mer berättar-aktigt vilket Gör lyssningen intressant och behaglig. Kan verkligen rekommenderas! /Elizabeth🤗

 3. Monoton o enformig uppläsare
  Lisette, 12 mars 2019

  Bra innehåll men på sättet den läses upp gör den väldigt medioker, tradig o enformig. Man tappar fokus totalt. Gjort många försök nu, men kommer inte att komma igenom den inser jag redan efter 3 kapitel. Så trist för det är egentligen väldigt intressant, så funderar på att köpa den o läsa själv istället. Har jag aldrig upplevt med någon bok eller uppläsare tidigare, även om färdigheterna givetvis varierat.

Visa alla 3 recensioner