Min kvart med Arne Tammer (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-02-02
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789163954320
Min kvart med Arne Tammer (e-bok)

Min kvart med Arne Tammer (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-02-02
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
De sex vännerna lärde känna varandra på det lokala fiket. Nu har Igor, 69, bjudit de övriga på en bilsemester i sin inte alltför splitternya bil.Med på resan följer söderbönan Ingrid, 89+, diversearbetaren Bertil, 57, journalisten Filippa R och fastighetsmäklaren Joakim, bägge 32, samt truliga Anna, 19, vars morsa rymt hemifrån och som bor någonstans i Kanadas inland.Vart färden går vet bara Igor. De övriga gillar läget och får vara med om ett och annat på den udda resan.På ett hörn finns även en viss N P Möller samt några andra filurer.Berättelsen är efter enligt Arne Tammers devis: "Ge mig en kvart om dagen" skriven under en kvart om dagen i ett års tid.

Benjamin Thorén, född 1965, är journalist och har betat av ett flertal mediabolag; Sveriges radio, Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri m fl. Arbetar just nu på Skolverket.Han har skapat och driver Hammarby IF:s historiska webbplats hifhistoria.se och skriver för Supportrarnas Matchprogram. Benjamin har tidigare skrivit Bonniers Slanglexikon (1996) och Svenskt slanglexikon (2015).Det här är hans debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Benjamin Thorén

  • Svenskt slanglexikon

    Benjamin Thorén

    Tjena kisar & bönor!Det här är en bok för dig som gillar språk och slang. Svenskt Slanglexikon innehåller ungefär 23 000 slangord och uttryck från hela Sverige, men med tonvikt på Södermalm i Stockholm, the home of pilsnerfilmernas söderkisar. Ord...

Bloggat om Min kvart med Arne Tammer