Hatarna (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Nina Sandstedt (del 1)
Utgivningsdatum
2018-03-28
Förlag
Biondi Productions
Medarbetare
Ljungberg, Ann (red.) / Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
34 x 110 x 178 mm
Vikt
284 g
SAB
Hc
ISBN
9789163958571
Hatarna (pocket)

Hatarna

Pocket, Svenska, 2018-03-28
53
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Svenska soldater ska inte längre behöva dö för en bortskämd kung" svär hatarna i Svenska Republikanska Armén under Pascal Odenbergs ledning. För att hämnas sina stridsbröder kontrakterar Afghanistanveteranerna i SRA den tyske prickskytten Skuggan för att utföra terrorattentatet mot kungahuset. Det ska bli hans svåraste uppdrag någonsin, att mörda hela kungafamiljen samtidigt. Men Nina Sandstedt vid Säpo får ett tidigt tips om terrorplanerna och tar upp kapplöpningen för att hinna stoppa attacken.

Steg för steg förbereder sig Skuggan, och väljer tid, plats och vapen för terrordådet. När terrormorden fullbordats skyr Nina Sandstedt inga medel för att hitta förövarna. Jakten för henne genom Europa. Reaktionerna på attentatet är omtumlande. Sverige kokar av våld mellan aktivister för respektive mot monarki och republik. När medierna avslöjar vänskapskorruption och kungafamiljens testamenten blottlägger det monarkins hemligheter. Avslöjandena leder till nya oanade, dramatiska politiska svallvågor i samhället med Nina Sandstedt i huvudrollen.

Hatarna är en ny thriller och debutroman av Ulf Bergström som tar upp aktuell samhällsdebatt, om alla hatare i samhället, som är beredda att ta till våld för en verklig eller upplevd orättvisa. Promotionsvideo: se YouTube https://www.youtube.com/watch?v=r0DhhPvezdA )

#terrorism #thriller #kungahuset #prickskytt #Tyskland #Sverige #veteraner #Afghanistan #SvenskaRepublikanskaArmén #rättvisa #jämställdhet #NinaSandstedt #Sandstedt #Säpo #fiktion #debutroman #spänning
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hatarna
  2. +
  3. Över gränsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt av Val McDermid (inbunden).

Köp båda 2 för 242 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hatarna