Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2018-03-12
Upplaga
1
Förlag
Lorentzsons
Medarbetare
Karlsson, Christina (foto)
Dimensioner
217 x 145 x 20 mm
Vikt
394 g
SAB
Hc
ISBN
9789163958960
Nästan alla dagar grät jag (inbunden)

Nästan alla dagar grät jag

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-03-12
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vem blir man, när man får veta att ens barn är nära att dö i en livshotande hjärtsjukdom? Vad kan man ta in och vad flyter förbi? Hur går tankarna för den som tvingas bo länge på ett sjukhus? Vad innebär det att leva och hur nära kan Döden stå utan att ta den man älskar?
"Nästan alla dagar grät jag" är berättelsen om en familj där sonen blir akut inlagd på sjukhus för hjärtsvikt. Dag för dag följer vi familjen på sjukhuset, totalt 313 dagar. Berättelsen bygger på en verklig händelse.

"Så här är det på riktigt. En viktig bok för alla oss som arbetar med svårt sjuka barn. Känslomässigt stark." Katarina Hanséus, barnkardiolog Barnhjärtcentrum, Lund.

"Alla som läser boken kommer att bli berörda, hjälpta, lugnade och tröstade när de befinner sig i liknande situationer med svårt sjuka barn. Denna bok är en riktig gåva." Louise Bonta, diplomerad lektör och författare.
Kristine Lorentzson (f 1971) bor i Växjö med man och två söner. Hon är statsvetaren som efter 20 år inom offentlig sektor blev skribent och författare.
År 2015 blev en av sönerna allvarligt hjärtsjuk. Familjens liv förändrades drastiskt när sonen var inlagd 313 dagar på Barn- och ungdomssjukhuset i Lund.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nästan alla dagar grät jag
 2. +
 3. Det du aldrig sa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det du aldrig sa av Kristine Lorentzson (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nästan alla dagar grät jag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. När livet aldrig mer blir som det var
  Birgitta Svensson, 26 augusti 2018

  Du som drabbats av att livet från en dag till en annan aldrig mer blir detsamma har stor behållning av att läsa denna bok. Du kan här läsa hur det går att ta sig framåt, ibland en sekund i taget, men hur livet mitt i ett kaotiskt känslomässigt undantagstillstånd ändå kan fortsättas levas.
  Läs den och bli en rikare människa.

 2. Läs, gråt och bli en lite bättre medmänniska
  Helen, 17 maj 2018

  Vilken bok! Jag läste och grät, läste och grät. Den är universell, du behöver inte ha barn utan den beskriver väldigt bra vad du upplever när du står vid sidan av en svårt sjuk anhörig, oavsett ålder. Läs den om du är i situationen själv, har någon i din omgivning eller bara vill bli en lite bättre medmänniska genom att förstå vad det är man går igenom.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristine Lorentzson

 • Det du aldrig sa

  Kristine Lorentzson

  Historien utspelar sig i ett nutida Kalmar och handlar om vad som händer när man väljer att inte säga det man borde, varför man håller något hemligt och vilka konsekvenser det kan få. Dramat utspelar sig inom en och samma familj och huvudpersonern...

Bloggat om Nästan alla dagar grät jag