Skjorta rätt ut! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (165.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anders Eriksson
Utgivningsdatum
2017-12-15
Förlag
Fast Media
ISBN
9789163960789
Skjorta rätt ut! (ljudbok)

Skjorta rätt ut! (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-12-15
141
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad tusan har Ahola ätit idag? frågade Fabrizio. VM-titeln höll på att rinna mig ur händerna. Jag var stark, oerhört stark, men mäktade inte med Mika Aholas fart. Trots att det kändes tungt gav jag inte upp. Och det är mitt kännetecken, att aldrig ge upp. Tävlingen är aldrig över förrän mållinjen passerats. Anders Eriksson är med sina sju VM-guld en av världens genom tiderna bästa enduroförare. I skolan skrev Anders en uppsats om att han skulle bli världsmästare. Så blev det. Men hur lyckades han ta sig till toppen och hålla sig kvar år efter år?

Vi får följa Anders framgångsrika resa i den stentuffa motorcykelsporten som ställer enormt höga krav om du vill bli bäst. Han skadades mycket svårt under en träningsolycka i Finland 2005, som kunde kostat honom livet. Skulle han kunna tävla igen?

Boken ger en inblick i allt hårt arbete och alla uppoffringar som krävts. Den fångar också härliga och fantastiska ögonblick under Anders tid som proffs och fabriksförare i Sverige, Italien och Tyskland. I Mästarnas mästare deltog Anders Eriksson 2016 och kom på tredje plats. Samma år var han även med i I huvudet på Gunde Svan och Fångarna på Fortet .

Författaren Johan Ahlberg har i över 20 års tid jobbat som journalist och testförare på flera av landets främsta motorcykeltidningar. Han har under många år följt Anders Erikssons tävlingskarriär med stort intresse, och själv genomfört ett antal endurotävlingar, bland annat Gotland Grand National och Novemberkåsan.

Provläs på provlas.se

https://www.provlas.se/bladdra/9789189336766/
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »