Det veganska köket - 1700 växtbaserade recept (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-30
Förlag
Vegovärlden AB
Medarbetare
Kristiansson, Mattias (foto)
Dimensioner
246 x 175 x 42 mm
Vikt
1638 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789163965197

Det veganska köket - 1700 växtbaserade recept

(45 röster)  |   Läs 10 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-10-30

Slutsåld

*Utsedd till "Världens bästa veganska kokbok" på Gourmand Award*


Det veganska köket

Det här är den ultimata grundkokboken när det gäller växtbaserad mat.

Här får du ta del av 656 sidor med nästan 1700 recept.

I Det veganska köket delar en av Sveriges största vegoprofiler, Mattias Kristiansson, med sig av växtbaserad mat när den är som bäst. Enkel vardagsmat, rolig festmat, grönt protein, biffar, bollar, såser, husmanskost, desserter och mycket mer. Recepten blandas upp med värdefulla tips, grön kunskap, sprudlande matglädje och inspiration. Det här är boken för dig som vill skära ner på kött, ägg och mjölkprodukter och dyka med gaffeln först in i ett färgsprakande vegorike.

Boken tar dig igenom en rad olika kapitel där du får lära dig allt om olika råvaror och tillagningssätt för att bemästra det växtbaserade köket. Boken är generöst illustrerad med frestande bilder för att skamlöst få dig förälskad på stört.

Det här är den nya generationens kokbok, med målet att förändra världen till en bättre, mer kärleksfull, omtänksam och välsmakande plats.

Mattias Kristiansson är en av Sveriges största vegoprofiler och startade 2014 landets första och största helt vegetariska mattidning VEGO. Han sprider grön matglädje i tv, radio och sociala medier, allt för att så många som möjligt ska få upp ögonen för det växtbaserade köket. Alltid med en stor dos humor, noll pekpinnar, smarta tips och vrålgod mat!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Det veganska köket - 1700 växtbaserade recept. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kunde varit en bättre layout
  Sandra Norlund, 7 november 2023

  Rörig layout i boken.
  Känns inte så inbjudande. Man får "lusläsa" mer då översikten inte är den bästa. Här har man kört lite på kvantitet istället för kvalitet är min upplevelse :)

 2. Bästa!
  Maria Bergvall, 7 december 2021

  Behövs bara denna kokboken för vegansk matlagning. Innehåller allt! Vill man prova det veganska köket är denna enkel och innehåller massor av njutbara recept!

 3. Har allt
  Lena, 16 september 2021

  En fantastisk bok där man både lär sig grunderna i det veganska köket och får en massa bra recept. Kan inte bli bättre.

 4. Bra och prisvärd
  Anna, 8 juni 2020

  Att säga att jag älskar boken är nog en underdrift! Både mamma och svärmor är jättenöjda och tacksamma då de inte är jättevana vid att laga veganskt. Toppenbra kapitelindelningar och index, lätt att följa recepten, snygg design. Ni som inte har den: köp den!! Lovar att det blir nya favvoboken.

 5. Rekommenderas!
  Emma, 10 februari 2020

  Super bra bok med MASSOR av recept. Dessutom har all mat vi gjort från boken varit hur gott som helst!

 6. Toppenbra grundbok
  Jennie, 20 november 2019

  Innehåller allt man behöver veta för att frodas på vegetarisk kost. Är nöjd med mitt köp. Ett minus för klistermärket som satt på den fina framsidan.

 7. Toppklass
  Anders, 8 april 2019

  Mycket gedigen kokbok om det veganska köket! Spännande innehåll med många fantastiska tips på rätter. Ett nöje att äga boken.

 8. Fantastisk kokbok
  Gunnar Höök, 22 januari 2019

  Jag har nu testat ett 50 tal recept, en del har jag följt slaviskt och andra har jag använt som inspiration.
  Allt har smakat mycket gott, även de som är tveksamma till vegansk mat har utryckt sitt gillande och varit förvånande. "kan det vara så gott"

 9. Kokbok för nu- och framtiden

  En helt underbar kokbok! Här finns allt och lite till för god mat och omtanke om både ens egen och hela planetens hälsa.

 10. Jättebra!
  Catarina Wikström, 30 november 2018

  Tjock bok, med massor av recept. Bra blandning av grundkokbok och himla bra recept. Omfattande, och inte bara en sorts mat, med liknande smakprofil, utan stor variation i både tekniker, ingredienser och smaker. Kommer att räcka långt för grönsaksälskare av alla sorter.

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Mattias Kristiansson