Glädje Kreativitet Kommunikation : vägen till en framgångsrik organisation (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2019-07-24
Förlag
Mosebacke Ord i Utveckling
SAB
Qba
ISBN
9789163966484
Glädje Kreativitet Kommunikation : vägen till en framgångsrik organisation (häftad)

Glädje Kreativitet Kommunikation : vägen till en framgångsrik organisation

Häftad Svenska, 2019-07-24
219
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Jag har genom åren läst mängder med böcker inom kategorin ledarskap. Dessa handlar i stor utsträckning om kommunikation. Det som förundrar mig är att det så gott som aldrig ens föreslås att ledaren i fråga ska diskutera kommunikationsfrågor med den person inom organisationen som är expert på detta, det vill säga kommunikatören!

För att göra något åt den saken skrev jag en fackbok om organisationers kommunikation ur en erfaren kommunikatörs perspektiv vilket är att utveckla sin organisation. Fokus är hur man skapar förståelse människor emellan så att de på ett positivt sätt vill samarbeta med varandra.

Det är en praktisk handbok för dig som vill att din organisation ska utvecklas. Den inspirerar genom konkreta metoder och reflektioner kryddade med råd och erfarenheter som handfast guidar din organisation på vägen mot framgång.

Målet är en helhetssyn där både ledare och medarbetare har ett kommunikativt förhållningssätt vilket leder till förbättrade affärs- och verksamhetsprocesser. I dagens digitala värld blir nämligen glädje, optimism, nytänkande, kreativitet och mänsklig kommunikation viktigare än någonsin.

EvaMarie Törnström har ägnat i stort sett hela sitt yrkesliv åt kommunikation. Hon har arbetat som kommunikationschef, kommunikationsstrateg och kommunikationsansvarig inom både små och stora organisationer på lokal, regional, nationell och internationell nivå. Dessutom har hon varit verksam inom stora medlemsorganisationer och driver eget företag som kommunikationskonsult, författare och konstnär.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Glädje Kreativitet Kommunikation : vägen till en framgångsrik organisation
 2. +
 3. Först till framtiden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Först till framtiden av Willi Railo, Håkan Matson, Jon-Ivar Johansen (inbunden).

Köp båda 2 för 690 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Evamarie Törnström

 • Tobias och drakarna

  Evamarie Törnström

  En spännande och färgsprakande barnbok som utspelar sig på landsbygden. En dag blir lammungarnas mammor bortförda av tre eldsprutande drakar. Tobias ställer naturligtvis upp för att rädda dem tillsammans med grannen Mafälen och en stor, svart tjur.

 • På fel sida om solen

  Evamarie Törnström

  Det är sensommar och Tigerlilja är på morgonen på väg till sitt jobb på en reklambyrå i centrala i Linköping. Hon är fylld av förhoppningar inför det som hon hoppas ska bli en av de bästa dagarna i hennes professionella liv, men istället förlorar ...

Bloggat om Glädje Kreativitet Kommunikation : vägen ...