Glädje Kreativitet Kommunikation (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2019-07-29
Förlag
EvaMarie Törnström
ISBN
9789163966491
Glädje Kreativitet Kommunikation (e-bok)

Glädje Kreativitet Kommunikation (e-bok)

Vägen till en framgångsrik organisation

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-07-29
111
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Kommunikatörens yrkesroll är att utveckla sin organisation. I dagens digitala värld blir nämligen glädje, optimism, nytänkande, kreativitet och mänsklig kommunikation viktigare än någonsin.

Det här är en praktisk handbok för dig som vill att din organisation ska utvecklas. Den inspirerar genom konkreta metoder och reflektioner kryddade med råd och erfarenheter som handfast guidar din organisation på vägen mot framgång.

Målet är en helhetssyn där både ledare och medarbetare har ett kommunikativt förhållningssätt vilket leder till förbättrade affärs- och verksamhetsprocesser.

EvaMarie Törnström har ägnat i stort sett hela sitt yrkesliv åt kommunikation. Hon har arbetat som kommunikationschef, kommunikationsstrateg och kommunikationsansvarig inom både små och stora organisationer på lokal, regional, nationell och internationell nivå. Dessutom har hon varit verksam inom stora medlemsorganisationer och driver eget företag som kommunikationskonsult, författare och konstnär.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Törnström Evamarie

  • På fel sida om solen

    Törnström Evamarie

    En psykologisk spänningsthriller av ett ovanligt slag. I centrum för handlingen står Tigerlilja som arbetar på en reklambyrå i Linköping. När hennes mamma mördas och hennes liv går i kras flyr Tigerlilja i panik ? ut på en road-trip genom ett Sens...

Bloggat om Glädje Kreativitet Kommunikation