Kalas eller krasch : har du koll? (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2018-10-11
Förlag
Vulkan
Dimensioner
180 x 110 x 11 mm
Vikt
173 g
SAB
Vlna
ISBN
9789163968242
Kalas eller krasch : har du koll? (häftad)

Kalas eller krasch : har du koll?

Häftad Svenska, 2018-10-11
167
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Äntligen en bok som belyser och sätter fokus på unga vuxna och risker i krogmiljö. Tjugofem år i krogmiljön med stundtals hårt leverne gav en djup insikt och ökade medvetenheten om alla problem som kan uppstå. Att ställa ut varningstrianglar och dela denna unika kunskap var en självklarhet. Att arbeta preventivt och minimera unga vuxna problem vid krogbesök ligger i allas intresse då konsekvenserna annars kan bli kostsamma både för individen, familjen och samhället. Ett brett grepp har tagits för att täcka olika aspekter. Risker och problem behandlas inom olika områden och från olika perspektiv. Teori och praktik i kombination. Målet är att brist på kunskap, naivitet eller aningslöshet inte skall vara anledningen till att unga vuxna får problem vid krogbesök. Texten behöver inte läsas från början till slut, det går bra att hoppa mellan kapitlen. Boken kan med fördel fungera som guide, självhjälpsbok, eller som underlag för diskussion eller workshops. En bok alla unga vuxna bör läsa innan krogdebuten. https://www.mdriskinfo.se/ MD riskinfo finns även på Facebook
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kalas eller krasch : har du koll?
  2. +
  3. De lyckligt lottade : Minnesotamodellen - Vårdprogrammet som förändrade Sverige

De som köpt den här boken har ofta också köpt De lyckligt lottade : Minnesotamodellen - Vårdp... av Bjarne Selin, Jan Henrik Swahn (inbunden).

Köp båda 2 för 345 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mikael Dahlberg

  • Blanka blad

    Mikael Dahlberg

    Blanka blad är en samling av dikter som är skrivna under olika perioder av mitt liv. De berättar om vänskap, kärlek, sorg och tankar om livets vägar. Blanka blad är också titeln på en av dikterna som finns med i boken.