Saknad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Den vita delfinen (del 2)
Antal sidor
345
Utgivningsdatum
2018-11-26
Upplaga
1
Förlag
Aruna Publishing
Originaltitel
Saknad
Medarbetare
Johnsson, Maria (form)
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
516 g
SAB
Hc
ISBN
9789163969300
Saknad (häftad)

Saknad

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-11-26
139
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Saknad Kan levereras innan julafton
Sonya, Ravji och Kamal beger sig till Varanasi för att kremera Ghazis kropp. En resa som visar sig bli både mentalt och fysiskt påfrestande då Sonya är gravid.
Väl hemma igen fortsätter livet tills en dag då en vän från det förflutna dyker upp. En plan tar sin början, men det visar sig bli en farlig väg att gå.
Liggande vid vägkanten, nedbruten och försupen, väljer Sonyas, Ghazis och Kamals far att bege sig norrut, något som får oanade konsekvenser.
Elena Downseys liv får en oväntad vändning när hon beslutar sig för att återvända till London och flytta in hos sin gamle far.
På en bordell ligger Aila på en madrass, inlåst och neddrogad. En dag händer något och hennes liv förändras. Men allt har sitt pris. I skuggorna hotar onda krafter som väntar på att slå till.

Lite kort om författaren:
Maria Aruna Johnsson är född 1971 och arbetar som förstelärare på en grundskola i Stockholm.
Hon är adopterad från Indien och kom till Sverige när hon var 5 månader gammal.
Hon debuterade med " Den vita delfinen".
2017 gavs " Flickan i fönstret " ut och 2018 kommer
"Saknad " som är del 2 i trilogin " Den vita delfinen ".
Mer om Maria, hennes böcker, sociala medier samt kontaktinformation finner ni på hennes hemsida www.mariajohnsson.com eller på Instagram- maria.a.johnsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Saknad
 2. +
 3. Den vita delfinen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den vita delfinen av Maria Johnsson (häftad).

Köp båda 2 för 286 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Saknad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket läsvärd!
  Elin, 16 september 2019

  "Saknad" är den otroligt gripande och spännande fortsättningen på "Den vita delfinen". Saknad är, precis som Den vita delfinen, mycket berörande och träffar rakt i hjärtat. Läsaren får följa både gamla och nya karaktärer och ta del av flera livsöden. Både personerna och miljön är skickligt skildrade av författaren. Det är svårt att lägga ifrån sig boken och jag väntar nu med spänning på den sista delen i trilogin!

 2. "En gripande fortsättning"
  Elin, 15 januari 2019

  Efter att ha läst del 1-"Den vita delfinen"som jag älskade har jag nu läst ut del 2 "Saknad". Det är en spännande fortsättning där man får följa huvudpersonerna från del 1 samt lära känna några nya karaktärer. Tyckte boken var lättläst och hade svårt att sluta läsa då varje kapitel har en cliffhanger. Nu ser jag fram emot del 3.

 3. Saknad - Den vita delfinen 2
  Bok älskare, 1 december 2018

  Saknad är den spännande fortsättningen på Den vita delfinen. Det kommer även en del 3. Boken är välskriven, med målande karaktärs och miljöbeskrivningar. Spännande från första till sista sidan. Det är nästan omöjligt att lägga i från sig boken då jag bara måste veta hur det går! Nu ser jag verkligen fram emot fortsättningen och avslutningen i denna trilogi.

  Jag rekommenderar även Maria Johnssons Den vita delfinen (1an) och den fristående boken Flickan i fönstret, båda dessa är också... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Maria Johnsson