.faciliteringen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Let the change begin (del 2)
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2018-05-01
Upplaga
1
Förlag
.tobegin
Originaltitel
.faciliteringen
Illustratör/Fotograf
Gustav Hallén
Dimensioner
220 x 220 x 5 mm
Vikt
83 g
ISBN
9789163971310
.faciliteringen (häftad)

.faciliteringen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-05-01
59
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Det är dags att se hur våra handlingar och beslut påverkar andra människor. Det är dags att ägna mer uppmärksamhet åt sociala, etiska och holistiska vägvisare.
Att få den gemensamma kunskapen i ett företag eller i en organisation att lösa komplexa problem kan vara svårt. Därför behöver du lära dig att använda tekniker för facilitering och processledning och få produkter, arbetskulturer och affärsmål att bli enastående.
Som processledare behöver du ha tillit till just processen snarare än att drivas av fasta riktlinjer och redan utsatta mål. Att vilja förändra, innovera och våga prova - misslyckas - lära - göra om är utvecklingsmöjligheter som identiferar en facilitator och processledare. Det handlar om att uppdatera sina metoder för ledarskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av .faciliteringen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Facilitering - att underlätta
  Margit, 5 maj 2018

  Har du klart för dig innebörden av facilitering? Blir du bekymrad om du, som processledare, får i uppdrag att lösa svåra problem i en organisation?
  I den - till synes - enkla lilla skriften finns spännande exempel på metoder och verktyg för att guida en grupp framåt till gemensamt önskat resultat.
  Varje metod avslutas med praktiska råd: "Gör så här".
  Illustrationerna sätter fantasin i rörelse!
  Facilitering kompletterar väl den tidigare utkomna Förändringen.

  En skrift som gör det lättare att facilitera!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Charlotta Rydholm

 • Bästa Modellen2

  Charlotta Rydholm

  Förord av Tommy Lindgren "Jag älskar att rita på blädderblocket. Och jag älskar modeller. När mötet är slut är det inte säkert att alla ser vad det står där på de stora bladen. Men det har hjälpt mig att tänka, att presentera och att sälja. O...

 • .främjaren

  Charlotta Rydholm

  Att främja fungerar på flera sätt. Det kan nog vara så att du någon gång har hört talas om härskartekniker. Det är tekniker som används när någon, genom makt, försöker bestämma över någon annan. Det är bra att känna till dem och att veta hur du sk...