Framtidskoden Red Matters (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2020-01-13
Förlag
Cardell Publishing
Illustratör/Fotograf
Kristian Rönne
SAB
Qba
ISBN
9789163971990
Framtidskoden Red Matters (häftad)

Framtidskoden Red Matters

Häftad Svenska, 2020-01-13
469
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Människorna har fått gåvan att kunna samverka och tänka framåt - men använder vi den?

Mer än någonsin behöver vi tillvarata den kollektiva intelligensen och samverka över gränserna för långsiktigt kloka beslut. Mer än någonsin behöver vi bygga broar av tillit mellan människor för att motverka den osäkerhet nutidens svårtolkade rörelse och komplexitet skapar.

Detta är inget som hanteras i dagens traditionella arbetsformer. Nya arbetsformer behövs med ett mer processinriktat ledarskap där medarbetarna växer till ansvarsfulla och medvetna medledare och där innovativt tänkande kontinuerligt tränas sida vid sida om vardagens göromål.

Red Matters unika metoder är specifikt utvecklade för att navigera mot mål och visioner i en tid som präglas av D-U-M-C:

* Diversity
* Uncertainty
* Multiple choices
* Complexity

Liv Cardell har mer än 30 års erfarenhet som organisationskonsult och hennes oro över hur mänskliga värden alltmer tryckts undan har inspirerat henne till att utveckla konceptet Red Matters. Livs viktigaste mission är att bidra till en organisation och till en värld med mer "fearless cultures in progress". Det innebär att utrusta organisationer och de som arbetar i dem med de redskap och metoder som gör det möjligt att tillsammans skapa arbetsformer som bidrar till visare beslut på lång sikt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framtidskoden Red Matters
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 678 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »