Hormonkalendern
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2018-05-30
Upplaga
1
Förlag
Särén Consulting
Originaltitel
Hormonkalendern
Illustratör/Fotograf
Madelen Lindgren
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
220 g
SAB
Vme
ISBN
9789163973567
Hormonkalendern

Hormonkalendern

Spiral Svenska, 2018-05-30
284
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
När dina hormoner är i balans så är livet på topp! När dina hormoner inte är det så kan de göra ditt liv eländigt. Riktigt eländigt. Hormoner handlar inte bara om fertilitet, utan de fungerar som de ska när vi fungerar som vi ska. En hormonell obalans kommer inte utan anledning. Du ska nämligen inte behöva göra slut med din partner varje månad, ha besvärande acne, vara konstant frusen, vara nedstämd och irriterad, ha en abnorm trötthet, helt ha tappat lusten för sex, blöda igenom de bästa mensskydden eller ha sådan mensvärk att du måste sjukskriva dig. Eller för den delen att alltid kämpa med din vikt, att oproportionerligt explodera och skrika över småsaker, ha värk i kroppen eller ha hjärndimma och alltid glömma var du ställde bilen.

Stress, graviditet, socker, skräpmat, sömnbrist, konstiga dieter, preventivmedel, fasta, negativa tankar, måsten, miljögifter, läkemedel och intensiv träning utan återhämtning är några exempel på saker som kan skapa en hormonell obalans. Syftet med den här boken är att ge dig verktyg för att själv kunna analysera och balansera upp dina obalanser. Det tar tid, men den som är villig att göra jobbet kommer också att få resultat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hormonkalendern
  2. +
  3. Stark genom klimakteriet : fysiskt, psykiskt, mentalt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stark genom klimakteriet : fysiskt, psykiskt, m... av Monika Björn (inbunden).

Köp båda 2 för 523 kr

Kundrecensioner