Jazzoo 2 (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2018-11-26
Upplaga
1
Förlag
Headspin Recordings HB
Illustratör/Fotograf
Ben Javens
Dimensioner
190 x 190 x 12 mm
Vikt
282 g
SAB
Hcf,yYxccc
ISBN
9789163977992
Jazzoo 2 (kartonnage)

Jazzoo 2

Kartonnage,  Svenska, 2018-11-26
182
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
 

Jazzoo 2, uppföljaren till Oddjobs grammisbelönade och tokhyllade album Jazzoo.

Nu släpper Oddjob - ett av Sveriges största och mest hyllade jazzband - Jazzoo 2, uppföljaren till vrålsuccén och Grammisvinnaren i kategorin Årets Barnalbum 2013.

Även nya skivan har ett djurtema och ges ut som en påkostad bok med tillhörande skiva. Jazzoo 2 bjuder på infallsrik, svängig och fantasieggande instrumentaljazz i tät symbios med mästerliga illustrationer gjorda av den brittiske konstnären Ben Javens samt texter av poeten Kristina Sigunsdotter.

En härlig samling stämningar och känslor talar till barnens fantasi, som till exempel örnen som flyger upp och svävar fritt över bergen i kastvindarna, eller masken som stressat flyr ifrån glupska fåglar samt den egoistiska gorillan som vill roffa åt sig allt ätbart i djungeln tills det till slut går på tok.

Boken riktar sig främst till barn i åldrarna 0-10 år men musiken kommer garanterat att uppskattas av musikälskare i alla åldrar.

Jazzoo har även gjorts som en TV-serie på Barnkanalen, och den serien har dessutom sänts i tjugotalet länder världen över. Det har även gjorts en långfilm Festen, som är baserad på TV-serien. Festen hyllades av press och gick upp på SF och Folkets Bio-biografer i hela landet och den har även visats, och rönt stor uppmärksamhet, på en mängd filmfestivaler runt om i världen.

Redan nu är det nya än mer spännande projekt på gång för Jazzoo 2 och vi är otroligt stolta att få presentera denna, liksom föregångaren, blivande barnmusik-klassiker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jazzoo 2
  2. +
  3. Skolnatten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skolnatten av Kristina Sigunsdotter, Jenny Jordahl (inbunden).

Köp båda 2 för 321 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna