Någon annans jobb : en  bok om förändringskommunikation (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2019-04-23
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 135 x 11 mm
Vikt
289 g
SAB
Qba
ISBN
9789163978791
Någon annans jobb : en  bok om förändringskommunikation (häftad)

Någon annans jobb : en bok om förändringskommunikation

Häftad,  Svenska, 2019-04-23
234
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Oavsett hur väl planerat ett förändringsarbete är, innehåller det alltid mycket som är okänt i förväg. Man går på något sätt på okänd mark. Att kommunicera förändringen med organisationen är också på flera sätt obekant; de tidigare förändringarna och organisationerna som du varit med och skapat hjälper inte mycket, du har ingen aning om hur just dessa medarbetare och den här organisationen kommer att reagera och agera. I en förändring är det viktigare än någonsin annars, att ledningen bygger upp tillit, lyckas med att skapa en gemensam vision, minskar medarbetarnas stress och oro, väljer rätt kanaler och kommunicerar på mottagarens villkor. Lyckas du med dessa delar i din kommunikation, kommer det att underlätta förändringsarbetet för dig.

En ledare som inte är van vid att mätas på kommunikationsinsatser, eller ha kommunikation på den dagliga agendan, kan kanske tänka att någon annan kan ansvara för kommunikationsdelen av arbetet vid en förändring. Men du som leder ett förändringsarbete vet mycket väl att det inte kommer att lyckas. Därför har jag skrivit den här boken till dig, för att hjälpa dig och dina kollegor att steg för steg bli bättre på att kommunicera förändringen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Någon annans jobb : en  bok om förändringskommunikation
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 383 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »