Hjärtats röst (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2018-08-15
Förlag
Castillo
Dimensioner
180 x 135 x 8 mm
Vikt
172 g
SAB
Lz Holst, Nina
ISBN
9789163980299
Hjärtats röst (häftad)

Hjärtats röst

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-08-15
85
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Vilken röst ska man lyssna på? Vetenskapens, politikens, religionens, föräldrars, vänners? Hjärtats röst handlar om att lyssna inåt, trots hot om avslag. Att fortsätta ha tillit och låta det som hjärtat längtar efter bli vägvisare i kampen om att få adoptera ett barn.

Läsaren får följa författaren från ansökan om adoption till barnbesked. Det som gör den här berättelsen unik är att författaren själv är adopterad, har åldern emot sig samt söker som ensamstående. Naket och öppet gestaltas adoptionsprocessen med ett personligt tilltal som berör.

Nina Holst är född i Seoul och kom som adopterad till Sverige 1974. Läs mer om författaren och Castillo Förlag & Coaching på www.castillo.press. "Hjärtats röst" är första boken i en serie om tre. Uppföljaren "Panama tur & retur" beräknas ges ut vintern 2019.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärtats röst
  2. +
  3. Sluta aldrig gå : från gatan i Sao Paulo till Vindeln i Norrland

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sluta aldrig gå : från gatan i Sao Paulo till V... av Christina Rickardsson (pocket).

Köp båda 2 för 144 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärtats röst. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En stark bok om kampen om att få ett barn
    veronicas_bok_bak_liv, 29 augusti 2019

    En starknoch gripande bok om kampen att få ett barn. Denna kamp och kämparglöd som Nina har trots myndigheternas tungrodda miljö och fördomar och pappersexercis. Jag är full av beundran....så många känslor som passerar i mitt inre. Jag har själv upplevt ofrivillig barnlöshet så,jag förstår den kampen och den längtan man har efter ett eget barn. Jag hade gärna läst om den första tiden efter att Nina fått sitt barnsbesked. Om de känslor och möten som hon upplevde med sitt barn.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nina Holst

Bloggat om Hjärtats röst