En samling härliga berättelser för barn : baserad på islamiska tankar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
-
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
77
Utgivningsdatum
2019-08-14
Förlag
Kisana Books Sweden
Översättare
Haris Kisana
Medarbetare
Bck, Anneli Persson
Illustratör/Fotograf
Muhammad Shahzad Ansari
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
203 x 127 x 6 mm
Vikt
125 g
Antal komponenter
1
Komponenter
402:B&W 6 x 9 in or 229 x 152 mm Perfect Bound on Creme w/Matte Lam
SAB
Hcg
ISBN
9789163986710
En samling härliga berättelser för barn : baserad på islamiska tankar (häftad)

En samling härliga berättelser för barn : baserad på islamiska tankar

baserat p islamisk tanke

Häftad Svenska, 2019-08-14
246
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Denna bok besvarar alla era frågor som ni kan tänkas ha om att utöva Islam. Jag har försökt besvara era funderingar på ett enkelt men intressant sätt och jag hoppas att ni inte bara kommer att förstå vad Islam är, utan också att ni gillar att läsa om det.
Barn är nyfikna av naturen då det handlar om religion och varför man bör följa en viss väg. Frågorna kan vara enkla, men ibland är svaren inte enkla att förklara. Det är de vuxnas ansvar att tillfredsställa barnens nyfikenhet och då på ett sätt som inte lämnar några tveksamheter i deras sinnen, eftersom det handlar om deras tro.
Syftet med denna bok är att specifikt vägleda unga och muslimska ungdomar på ett sätt som gör att de blir sanningsenliga, patriotiska och respektfulla världsmedborgare.
Förhoppningsvis kommer boken att vara ett värdefullt tillskott till den litteratur som är särskilt riktad till barn och som gör att de kan söka vägledning. Ytterligare en avsikt är att boken även kommer att ge en grundläggande information om Islam, t ex till barn som kan tvivla på och se deras tro som vag. Kort sagt för att göra det möjligt för dem att acceptera Islam med en fullständig ärlighet och utan någon form av press.
Boken har publicerats på många språk som engelska, arabiska, franska, norska, svenska, urdu, danska, tyska, persiska, tyska, japanska, hindi och på bengali. Det är en mycket användbar bok för både föräldrar och lärare. Snart kommer den här boken att finnas tillgänglig på italienska, spanska, ryska, uzbekiska och i punktskrift för de som har problem att läsa.
Åsikter om boken

På ett lekfullt sätt har författaren Arif Kisana lyckats fylla ett tomrum genom att förklara Islam i all sin enkelhet för den unga generationen.

Varför är denna bok viktig för föräldrar och barn?
Eftersom jag också är lärare så ser jag boken med pedagogiska ögon. Genom vardagliga liknelser och ett enkelt språk, har författaren skapat ett redskap för både föräldrar och barn. Ett redskap som ger den bästa grundläggande kunskapen om Islam och hur det är att vara Muslim.

Anneli Persson Bäck
A teacher and environmental engineer, passionate about sustainability.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En samling härliga berättelser för barn : baserad på islamiska tankar
  2. +
  3. Pokémon: Extra stora handboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pokémon: Extra stora handboken av Åsa Hjertstrand Brensén, Caroline Linhult (häftad).

Köp båda 2 för 405 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »