Utan inbördes ordning i kaos / Without particular order in chaos (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Engelska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2018-11-11
Upplaga
1
Förlag
Per Florén
Medarbetare
Florén, Per (form) / Florén, Per (foto)
Dimensioner
350 x 377 x 27 mm
Vikt
1970 g
SAB
Ina
ISBN
9789163986789
Utan inbördes ordning i kaos / Without particular order in chaos (häftad)

Utan inbördes ordning i kaos / Without particular order in chaos

Häftad,  Engelska, 2018-11-11
481
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Utan inbördes ordning i kaos / Without particular order in chaos Kan levereras innan julafton
Texten nedan är hämtad från bokens baksida.

Ordning och kaos, dessa två motpoler som vi ständigt förflyttar oss emellan. Utan inbördes ordning i kaos är en fotobok som skildrar just de där ögonblicken då en magisk ordning uppenbarar sig i den annars så kaotiska naturen, vilket inte nödvändigtvis betyder att bilderna i boken är arrangerade i en särskild ordning.

Här har fotografen Per Florén skapat en samling med naturfotografier där inspiration har hämtats ifrån hans tankar, minnen, upplevelser men också ifrån musiken. Hela känsloregistret från djupaste tragik till ren lycka, vilka båda kan upplevas vara kaotiska och svårbearbetade, finns representerade i fotografierna. Sammantaget har Per använt sig av denna kaosartade tankebubbla och skapat bilder som istället är både vilsamma och njutningsfulla att betrakta. Förhoppningen är att fotografierna ihop med dess titlar skall bjuda på en känslomässig berg-o-dalbana men även väcka eftertanke hos betraktaren.

Den här boken passar utmärkt när man har en stund över, vid ett soffbord i ett väntrum eller i en reception. Med tanke på bokens bindningstyp kan bladen lösgöras och ordningen skiftas. Kanske till en ordning som bättre passar betraktaren? Bokens 132 unika bilder kan också få ett utökat användningsområde genom att de kan bli till tavlor, vilka då kan hängas enskilt eller arrangeras i serier efter eget tycke och smak. Bilderna har standardiserade mått och passar några av de vanligaste ram- och passepartout-formaten på marknaden, därmed fungerar bilderna utmärkt för de som vill inreda väggarna. Varför inte ge bort boken i inflyttningspresent, använda bilderna till att göra arbetsmiljön trevligare eller förändra utseendet på en vägg i hemmet?

Texten ovan finns även översatt till Engelska och tryckt på bokens baksida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Utan inbördes ordning i kaos / Without particular order in chaos
 2. +
 3. My Name is Barbra

De som köpt den här boken har ofta också köpt My Name is Barbra av Barbra Streisand (inbunden).

Köp båda 2 för 830 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Florén

 • Silent scream : 99 spirits of nature

  Per Florén

  Texten är hämtad från bokens baksida In this photographical book I have attempted to create something that on one hand might be considered the impossible. Impossible, partly from a photographic point of view, considering many of the motifs were fl...

 • Position

  Per Florén

  Texten nedan är hämtad från bokens baksida. POSITION är en hyllning till den fantastiska artrikedom vi har på vår planet. I boken porträtteras ett urval av arter, varav flera är vanligt förekommande i Europa, men också uppskattade representanter f...