Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
78
Utgivningsdatum
2019-04-03
Förlag
AH Books
Dimensioner
210 x 145 x 5 mm
Vikt
142 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789163989896
Lyckas med klickerträning (häftad)

Lyckas med klickerträning

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2019-04-03
159
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Ny, omarbetad upplaga!

Nu kan du träna din hund snabbt och lätt med hjälp av klickerträning.Den här boken passar både för vanliga hundägare ochalla som arbetar med hundar. Du kan lära din hund nästan vadsom helst.

Anders Hallgren, som introducerade den här revolutionerandemetoden i Europa, tar dig igenom grunderna steg för steg. På ettenkelt sätt förklaras inlärningspsykologi och metodens bakgrund,men även varför straff är en dålig väg att förändra beteenden.Klickerträning kan lugna en stressad och utagerande hund.Du får förslag på träningsprogram för till exempel om hundengör utfall mot andra hundar, skotträdsla, relation till barn och förmycket jaktlust, men även för saker som tävlingslydnad, konsteroch annat.

Anders Hallgren räknas som världens första hundpsykolog och hundexpertmed psykologutbildning. Han har varit verksam i femtio år, harhjälpt tusentals hundar och hundägare och föreläst runt om i världen.Av hans över 30 böcker har många översatts till andra språk. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lyckas med klickerträning
  2. +
  3. Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för h... av Anders Hallgren (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Hallgren