Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2018-12-14
Upplaga
1
Förlag
Jenny Fogelström
Medarbetare
Fogelström, Jenny (red.) / Annemark, Åsa (red.) / Annemark, Åsa (form) / Jönsson, Emma (foto) / Fogelström, Jenny (foto) / Annemark, Åsa (foto)
Dimensioner
240 x 210 x 7 mm
Vikt
370 g
SAB
Qe
ISBN
9789163994739
Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården (häftad)

Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården

(7 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2018-12-14
199
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Varje trädgårdsentusiast har en relation till växternas inneboende färgprakt. Alla har vi färger som vi är extra svaga för - klarröda kornellgrenar, ljusgul trollhasselblomning eller nepetalila i rabatten - favoritnyanser som lyfter humöret och ger trädgården extra lyskraft. För många är just färgerna avgörande för hur den egna trädgården helst ska se ut.

Det är bara ett problem: Du vet förmodligen vilka färger du vill ha - men hur väljer du rätt växter? Den här boken hjälper dig att hitta trädgårdens rätta nyanser över hela året. En nyckel till trädgårdens färger. Vad blommar i gult vår, sommar och höst? Vilka växter ska jag välja för att få inslag av röda toner under vintern? Boken beskriver årstid för årstid och färg för färg de växtval som ger rätt nyanser.

Boken är tänkt för alla som är intresserade av trädgårdsväxter eller har en trädgård, jobbar med trädgård eller rent av skriver om trädgård. Vare sig du som läsare har förkunskaper eller inte, kan boken bidra med inspiration. Boken ger läsaren en överblick över utvalda växter som kan användas för att färgsätta trädgården under olika årstider. Boken kan även användas som uppslagsverk, till exempel om du letar efter en växt som får röda höstlöv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården
 2. +
 3. Färgsättning inomhus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Färgsättning inomhus av Lena Anderson (inbunden).

Köp båda 2 för 414 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt bra och hjälpsam!
  Peter Andersson , 26 mars 2019

  Min fru köpte denna boken för att hjälpa oss fixa till våran trädgård. Vi båda tycker att boken är fantastisk. Boken innehåller jättemånga olika blommor i olika färger som blommar under alla årstider. En perfekt bok för dem som vill ha en jättefin trädgård som blommar hela året runt!

 2. Praktisk!
  Jocke 72, 11 januari 2019

  Vi är i planeringsstadiet av att göra en major remake av våran trädgård. Vi vill att något ska hända i trädgården under alla årstider. Den här boken hjälpte oss verkligen att hitta lösningar till detta.

 3. Fantastisk
  Sara k., 6 januari 2019

  Detta var en innehållsrik bok som jag definitivt rekommenderar! Boken gav många olika tips på blommor i olika färger som blommar under olika årstider. Boken har väldigt finna bilder och bra information om varje växt.

 4. Utmärkt
  Måns, 6 januari 2019

  Den perfekta boken för dig som vill ha lite inspiration för att förbättra din trädgård. Älskar verkligen hur boken är organiserad via färg.

 5. Kanon bra
  Emma J, 6 januari 2019

  Super bra när man ska färgsätta sin trädgård. Uppskattad presentbok! En praktisk bok gällande växtval med olika färger per säsong i din trädgård.

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Alla tiders trädgård : din guide till års...