Societetens paradis (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Antologi
Antal sidor
616
Utgivningsdatum
2012-02-23
Upplaga
1
Förlag
Förlaget Harlequin
Översättare
Sigbritt Eklund, Marine Alrup
Originaltitel
An Improper Companion . The Last Rake in London
Dimensioner
180 x 107 x 36 mm
Vikt
280 g
SAB
Hce
ISBN
9789164073648
Societetens paradis (pocket)

Societetens paradis

Pocket Svenska, 2012-02-23

Slutsåld

En mångsidig lady av Anne Herries

Efter äventyren och alla umbäranden i kriget på Pyreneiska halvön känner sig Daniel, earlen av Cavendish, uttråkad när han återvänder till London. Lättsinnigheten som råder där roar honom inte alls. Tristessen försvinner dock snabbt när han dras in i mysteriet kring bortförandet av unga societetskvinnor i trakten.
Daniels undersökningar utsätter hans mors sällskapsdam, miss Elizabeth Travers, för fara. Trots att hon är märkt av en familjeskandal vinner hon hans respekt med sitt lugna och samlade sätt. Men under den svala ytan döljer sig en passionerad, viljestark kvinna något som inte undgår Daniel. När Elizabeth spårlöst försvinner inser han vad hon verkligen betyder för honom.

Den högsta vinsten av Nicola Cornick

Under skenet från ljuskronorna på Londons mest fashionabla klubb, Blue Parrot, står Jack Kestrel och väntar. Han är inte där för att ansluta sig till de förmögna gästerna som roar sig kungligt vid spelborden han är där för att försvara sitt familjenamn. Men först måste han ta sig förbi den iskalla ägarinnan, vackra Sally Bowes. Och Jack vill ha henne i säng till vilket pris som helst!
Den edvardianska societeten flockas på Sallys klubb, men Jack är den farligaste och mest syndfulle av alla män hon någonsin träffat. Trots att Sally är en oerfaren kvinna kan hon tyda den fräcka glimten i Jacks ögon, ögon som ger löften om att han kan uppfylla alla hennes önskemål.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna