Ta ner månen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Antologi
Antal sidor
594
Utgivningsdatum
2012-05-02
Upplaga
1
Förlag
Förlaget Harlequin
Översättare
Lisa Eriksson, Jesper Larsson, Zandra Alkman
Originaltitel
Pregnancy of Passion: Her Desert Family: Pregnancy of Reveng
Medarbetare
Krebs, Lisa (form)
Dimensioner
180 x 106 x 35 mm
Vikt
313 g
SAB
Hce
ISBN
9789164073723
Ta ner månen (pocket)

Ta ner månen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2012-05-02

Slutsåld

Vår plats på jorden

Efter att han förnekat deras kärleksbarn vill Elisa aldrig se Salvatore igen. Hon tar sin tillflykt till en liten avlägsen by. Men knappt har hon funnit sig till rätta med sitt nya liv förrän Salvatore dyker upp i guldsmedsbutiken där hon arbetar. Är det dåligt samvete som fått honom att söka upp henne? Eller finns det någon annan förklaring?

Möte i palatset

Bridget är inbjuden att tillbringa semestern hos den inflytelserike shejk Rashid i hans palats. Trots all lyx shejken omger sig med märker hon att han är olycklig och Bridget bestämmer sig för att hjälpa Rashid att finna lyckan igen. Frågan är bara hur hon ska undvika att bli kär i honom under tiden ...

Hämnd på villovägar

För att vara en som kan klättra uppför berg och söka efter skadade i katastrofer runtom i världen är Charlotte ovanligt handfallen när det gäller sitt eget kärleksliv. Så när Jake tar initiativet och är den pådrivande kraften i deras kärleksförhållande är hon bara tacksam.
Men Charlotte vet inte att Jake är ute efter hämnd. Och han njuter av varje ögonblick ända tills han ska fullfölja sina planer.

Som att ta ner månen

Fem miljoner dollar! Det är utpressarens krav för att han ska lämna Kimberleys son ifred. Frågan är hur hon ska kunna få tag på så mycket pengar. Hon inser att det är dags att söka upp Luc Santoro, den ende hon känner som är tillräckligt förmögen. Men för att få hjälpen hon behöver måste Kimberley avslöja sin väl bevarade hemlighet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ta ner månen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. nix
    Alice, 2 mars 2016

    Ett tag sedan jag läste den men då jag inte kommer ihåg minsta lilla detalj kan jag inte rekommendera den mer än som en in och ut bok.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Ta ner månen