På tu man hand / Sommarbröllop (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Harlequin läkarromaner
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2013-02-01
Förlag
Förlaget Harlequin
Dimensioner
182 x 19 x 108 mm
SAB
Hce
ISBN
9789164075000

På tu man hand / Sommarbröllop

Häftad,  Svenska, 2013-02-01

Slutsåld

På tu man hand

Hon byter designerklänningarna mot en sjuksköterskeuniform! Den omtalade läkaren Riley Chase må bokstavligen ha räddat arvtagerskan Pippa Fotheringham ur havet, men han är definitivt ingen riddare i blank rustning. Han är en ensamvarg som har bestämt sig för att inte släppa in någon i sitt hjärta.

Under sin flykt från ett liv i rampljuset, och en snudd på katastrofal vandring uppför altargången, har sjuksköterskan Pippa gett sig av på sin smekmånad ensam. Men hennes semester ser snart ut att bli betydligt mer spännande än en romantisk middag på egen hand speciellt när mycket oväntade gnistor börjar flyga mellan henne och mannen som beslutat sig för att aldrig älska igen
Sommarbröllop
Miniserie: Kärlek i Bluebell Cove (4/4)

Sommarens kustbröllop
Doktor Amelie Benoir anländer till Bluebell Cove dagen innan hennes eget bröllop skulle ha ägt rum. Hon har planerat att tillbringa sommaren med att arbeta på läkarpraktiken i den lilla idylliska kustbyn för att hela sitt sargade hjärta. Meningen är inte alls att hon ska falla för den ofattbart stilige doktor Leo Fenchurch! Men om Bluebell Cove är så magiskt som det sägs vem vet vad som kan hända ?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna